Wpis z mikrobloga

#reklama #logikarozowychpaskow #zdrowakobita
#zdrowie #pytanie

Niby nic strasznego w takiej reklamie, ale czy nie jest to promowanie niezdrowego trybu życia i obżarstwa? czy taka młoda gruba Grażyna nie pomyśli sobie przez to, że przecież to jest dobre i wyglądam dobrze skoro to reklamuje znana firma? Co następne?
CipakKrulRzycia - #reklama #logikarozowychpaskow #zdrowakobita 
#zdrowie #pytanie

...

źródło: comment_1623560519RAt3CQ1vzMbU4kGqBwJwCy.jpg

Pobierz
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pakq: to spójrz na wykres, który wrzuciłam i na badanie. Wynika z nich, że BMI ok 24-26 jest średnio najzdrowsze (najmniej śmiertelne). No ale nie spodziewam się, że to zrobisz. Moje 19 to jest grubo poniżej optymalnej. Zdrowiej mieć BMI 28 :>
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: wam zjebom mózgi kompletnie wyparło. Tak jesteście przesyceni zakłamanymi obrazami modelek i aktorek po liftingu retuszowym, fotoszopowym lub zwyczajnie w związku z odpowiednim kątem ustawiani i światłem, że jak widzicie normalną kobietę, to myślicie, że wygląda niezdrowo. Ja p------ę, z---------m na siłowni od 7 lat, wyglądam ośmiele się powiedzieć, że dobrze, ale jak usiąde to mam tak samo fałdę. Na jakim świecie wy żyjecie, wy ułomy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kenteris: Tutaj nie chodzi o fałdę skóry na brzuchu tylko o całą resztę która jest schowana w gaciach z 30cm podniesionym stanem xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 35
@CipakKrulRzycia: na wykopie jak nie wugladasz jak dwudziesto latka z twitcha, to sie nawet nie pokazuj, bo wykopek piwniczak z takimi samymi faldami i bebnem od siedzenia cie bedzie szkalowac i kazac siedziec w piwnicy, bo jak ktos smie wyjsc na ulice. No chyba, ze sprawa tyczy sie biednego przrgrywa, to wtwdy on moze miec kałdun przez odrzuvenie p0lek xd
  • Odpowiedz