Niby nic strasznego w takiej reklamie, ale czy nie jest to promowanie niezdrowego trybu życia i obżarstwa? czy taka młoda gruba Grażyna nie pomyśli sobie przez to, że przecież to jest dobre i wyglądam dobrze skoro to reklamuje znana firma? Co następne?
@CipakKrulRzycia: Taka kobieta to skarb, o wiele przyjemniej tuli się do takiej która ma coś więcej niż skórę i kości. Ja swoją specjalnie podtuczyłem lekko ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pakq: to spójrz na wykres, który wrzuciłam i na badanie. Wynika z nich, że BMI ok 24-26 jest średnio najzdrowsze (najmniej śmiertelne). No ale nie spodziewam się, że to zrobisz. Moje 19 to jest grubo poniżej optymalnej. Zdrowiej mieć BMI 28 :>
@Diamondhandsrocket: co maja zylaki do otylosci? Zylaki ma moja siostra, ktora cale zycie cwuczyla i migdy nadwagi nie ma wtf. Zylaki nie robia sie od zatorow z tluszczu tylko krwi i niskiego cisnienia
@CipakKrulRzycia: wam zjebom mózgi kompletnie wyparło. Tak jesteście przesyceni zakłamanymi obrazami modelek i aktorek po liftingu retuszowym, fotoszopowym lub zwyczajnie w związku z odpowiednim kątem ustawiani i światłem, że jak widzicie normalną kobietę, to myślicie, że wygląda niezdrowo. Ja p------ę, z---------m na siłowni od 7 lat, wyglądam ośmiele się powiedzieć, że dobrze, ale jak usiąde to mam tak samo fałdę. Na jakim świecie wy żyjecie, wy ułomy
@CipakKrulRzycia: na wykopie jak nie wugladasz jak dwudziesto latka z twitcha, to sie nawet nie pokazuj, bo wykopek piwniczak z takimi samymi faldami i bebnem od siedzenia cie bedzie szkalowac i kazac siedziec w piwnicy, bo jak ktos smie wyjsc na ulice. No chyba, ze sprawa tyczy sie biednego przrgrywa, to wtwdy on moze miec kałdun przez odrzuvenie p0lek xd
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
#zdrowie #pytanie
Niby nic strasznego w takiej reklamie, ale czy nie jest to promowanie niezdrowego trybu życia i obżarstwa? czy taka młoda gruba Grażyna nie pomyśli sobie przez to, że przecież to jest dobre i wyglądam dobrze skoro to reklamuje znana firma? Co następne?
źródło: comment_1623560519RAt3CQ1vzMbU4kGqBwJwCy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Fakt, faktem zdjęcie opa zaburza trochę proporcje