Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
jest ulana widac po łapach i ramionach, do bebna nawet nie zdazylem zjechac xD Stuleje z wykopu dalej tak zdesperowane ze wezma wszystko xD

@bigpaws: Pokaż swoją partnerkę.
  • Odpowiedz
@#!$%@?: nie no troche upasiona jest, jakby poszła na silke to na pewno by lepiej wygladala. Ale z drugiej strony ch0j mnie obchodzi jak ktos inny wyglada
  • Odpowiedz
@#!$%@?: Ale was boli, że normalnie wyglądające i grube laski mogą w końcu zobaczyć, jak ubrania ze sklepu będą na nich wyglądać xD Bo taka jest właśnie rola modelek ciuchów. Ale musicie zawsze dać znać, że są brzydkie i nie uprawialibyście z nimi seksu, super, nobody cares xD
  • Odpowiedz
@#!$%@?: czy to jest kostiom z CALZEDONII? Czy sklep CALZEDONIA oferuje inne stroje na lato, kostiomy kapielowe, zestawy plazowe i reczniki? Czy w kostiomie CALZEDONI poczuje sie rowniez dobrze jak ta panie ze zdjecia?

• Odpowiedz
@#!$%@?: a czy jak promują wychudzone ciała to jest ok? Czy jedzenie wacików przez młode dziewczyny jest ok? Czy bulimia jest ok?Czy Tobie chodzi o zdrowie czy wyłącznie o estetykę Twojego widzenia?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@MightyUser: tu akurat fajnie, że są sportowe ciuchy dla grubszych, nie widzisz kontekstu? Że gruba ma siedzieć w domu czy właśnie iść na siłownię? Jesteś z tych co na siłce, widząc kogoś większego, parska z pogardą, że ulaniec? (mimo że przyszedł tam pracować nad sobą) Bo na to wychodzi.

Sama jestem większa i cieszę się, że sieciówki w końcu poszerzyły ofertę i nie zamykają się na rozmiarach 40 ¯_(ツ)_/¯ I o
  • Odpowiedz
@#!$%@?: A jak przez ostatnie kilkadziesiąt lat promują jedzenie wacików i skrajne wychudzenie to już fajnie bo Twój wytresowany przez koncerny gust i poczucie estetyki jest zadowolone?

Osobiście cieszy mnie, że promuje się kobiety wyglądające normalnie, bo to dla nich są te produkty i to one mają się z tym utożsamiać - wyjdź na ulicę, społeczeństwo to instragram w krzywym zwierciadle.
Sama mam zaburzenia odżywiania od 12 roku życia i jak tylko
  • Odpowiedz