Aktywne Wpisy

moll +237
czy wy tam zdrowi na umyśle jesteście, @wykop? nie wystarczy że zaglądam tutaj z własnej woli, to jeszcze na maila chcecie spamować czym się wykopki podniecały na głównej? I kwestia nr 2 - serio, ktoś uważa taki kątent za warty rozsyłania aż na maila? xD
#wykop #receopadaja
#wykop #receopadaja
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-23 200914
Pobierz
kipman1 +20
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

#stanowski #hejtpark #kanalsportowy
źródło: comment_1623260963iwyk0r9WQ3eYX8iWxN1ucI.jpg
PobierzOd kilku lat skrajna lewica miała w Polsce El Dorado. Dogadują się z PIS (bo socjal i łupienie podatkami pracujących), dogadywali się z opozycją (bo sami udawali opozycyjnych przez różnicę w poglądach obyczajowych z rządem). Najwyższy czas żeby wrócili na swoje naturalne miejsce: zmarginalizowani i poza publicznym dyskursem.
Stanowski: nie przyjdziesz, nie jesteś zaproszona, odwołałem zaproszenie innej osoby
Wykopki: brawo, mistrz, świetny stano, geniusz
Jego program i gość pewnie nie życzy sobie takich ludzi w swoim programie. Widać, że ma własne zdanie i to cię boli?
źródło: comment_1623317191rZSH4LkYKqsYlSWD7zaf8j.jpg
Pobierzźródło: comment_16233433328gozE6GEvmx6BaIW7LDefe.jpg
Pobierz@uriel_ck: Niech będzie :)
Więc odpowiadajac na Twoje pytanie: nie, kompletnie mnie to nie boli. Ba, kompletnie mnie to nie obchodzi kogo on zaprasza, ja go nawet nie oglądam. Mam na mysli własciwie cały kanał sportowy, próbowałem kilka razy, ale