Wpis z mikrobloga

@czupek: Najman to po prostu bardzo znana postać, w show biznesie obecna z 15 lat. Po prostu żenujące jest atakowanie Staśko, ze próbuje atencyjnie zaczepiać Stanowskiego, chociaż ten sam Stanowski stosował podobna taktykę i przez rok nagrywał jakieś bezbekowe filmiki których głównych bohaterem był Najman. Każdy z trochę większym IQ od szympansa był już tym bardzo zmęczony. KS miał szczęście, ze pojawił się kolejny niedorozwój (Kapela) i źródełko nie zdażyło
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja:
Staśko czy Malina to głupie atencjuszki, i Stano doskonale to czuje. Tak jak wyczuł, że Jasio to zwykły dzban i go zmieszał z błotem rzucają tą stówą, zamiast go inaczej ośmieszyć.

Ja mam wrażenie, że on jest już zmęczony tymi lewakami, pokroju Kapela, Malina, Staśko, ale jak go wywołują to im odpowiada.
  • Odpowiedz
@czupek: Tak jest zmęczony tym Jasiem Kapelą, że nagrał już z pięć filmików na ten temat, wydał tomik wierszy i co drugi dzień coś o nim pisze od dwóch tygodni.

To nie jest głupi typ, potrafi liczyć kasę, a cała akcja to teatr dla gojów.

Śmieszy mnie jedynie ten brak krytycyzmu u jego klakierów i tyle.
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja: Krytycyzm, bo rozprawił się z atencjuszką, tam gdzie boli najbardziej ? Że robi kasę, to chyba trzeba mu gratulować. Przecież format dziennikarskiego zera żre, ale HP to jest pod reklamą tyskiego, i tam musi trzymać poziom. Nikt nikogo nie zmusza do oglądania czy kupowania jego poezji.
  • Odpowiedz
Próbuje dowieść tego, ze wybił się na inbie z kimś znanym (Najman) i stał się osobą popularną nie tylko w środowisku piłkarskim, ale ogólnie.

@PanKompromitacja: No i dowiedziesz bo to nieprawda. Jego weszło było popularne przed tym całym programem sportowym. A poza środowiskiem sportowym Stanowski dalej jest nieznany bo kogo oprócz tego środowiska obchodzi jakiś Najman
  • Odpowiedz
@czupek: Staśko jest taką samą atencjuszką jak Stanowski, po prostu nie ma takich instrumentów jak on.

Przecież sam Stanowski zarzekał się, że nie będzie żadnych politycznych gości w HP, zauważył potencjał i od razu leci strumieniem.

Nie ma w tym nic złego, po prostu śmieszy mnie to, że ta hipokryzja Stanowskiego jakoś jego fanom umyka.
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja: widziałem sporo jest wypowiedzi na wykopie przed 2020 i kilka afer z weszło na odpowiednich do tego tagach. Gdzie niby rośnie jego popularność? na wykopie? Skoro otworzył kanał sportowy z kilkoma cyklami to więcej ludzi go zna. W tej chwili to najlepszy program sportowy o jakim wiem.

Pomógł mu w tym z pewnością Najman....

Tak jak Kapela - ten po tym wywiadzie stał się memem.

Przecież sam Stanowski zarzekał
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja: No ja bardziej nie kojarzę tej Staśko. Wiem tylko, że jest to atencyjna małolata, która się rozbiera i udaje wielką progresywkę, żeby wyłudzić atencję i kasę. Ja uważam, że decyzja dobra, bo ta Staśko zachowała się dziecinnie, jakieś p--------o, że koleś, który ma żonę, dzieci, rodzinę, boi się kobiet. Też bym stracił cierpliwość do takiej gówniary i bym powiedział nara.
  • Odpowiedz
@ediz4: Nie znajdę teraz konkretnego cytatu, masz tu zrzut z Twittera, gdzie mu wypomnieli złamanie słowa. Początkowo Żółtek miał być memem, ale atencjusz Stanowski nie mógł sobie darować tej polityki.

Ja widzę w wielu obszarach te rosnąca popularność Stanowskiego - ostatnio wrzucał nawet zestawienie, że jest najbardziej angażującym dziennikarzem na Twitterze, wyprzedzając wyraźnie politycznych takich jak Lis. Widzę to nawet wśród moich znajomych, którzy kojarzą Stanowskiego bardziej z inb z
PanKompromitacja - @ediz4: Nie znajdę teraz konkretnego cytatu, masz tu zrzut z Twitt...

źródło: comment_1623275950aFEZULzs5W2G7Nhjc8VUhG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@W_k_u: wcześniej sądziłem, że Staśko w HP to outstanding move, żeby ją wyśmiać i upokorzyć. Ale później sobię uświadomiłem, że ta atencyjna oportunistka chcę tego co zyskał Jaś Kapelan, czyli
KLIKU KLIKU KLIKU
Niech zdycha na brak atencji xDDD
  • Odpowiedz