Aktywne Wpisy

bar125 +232
Kiedy kupiłeś kolejne akcje z GPW i odchodzisz od komputera
#gielda
#gielda

Salido +277
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz

#stanowski #hejtpark #kanalsportowy
źródło: comment_1623260963iwyk0r9WQ3eYX8iWxN1ucI.jpg
PobierzStaśko czy Malina to głupie atencjuszki, i Stano doskonale to czuje. Tak jak wyczuł, że Jasio to zwykły dzban i go zmieszał z błotem rzucają tą stówą, zamiast go inaczej ośmieszyć.
Ja mam wrażenie, że on jest już zmęczony tymi lewakami, pokroju Kapela, Malina, Staśko, ale jak go wywołują to im odpowiada.
Komentarz usunięty przez autora
To nie jest głupi typ, potrafi liczyć kasę, a cała akcja to teatr dla gojów.
Śmieszy mnie jedynie ten brak krytycyzmu u jego klakierów i tyle.
@PanKompromitacja: No i dowiedziesz bo to nieprawda. Jego weszło było popularne przed tym całym programem sportowym. A poza środowiskiem sportowym Stanowski dalej jest nieznany bo kogo oprócz tego środowiska obchodzi jakiś Najman
Przecież sam Stanowski zarzekał się, że nie będzie żadnych politycznych gości w HP, zauważył potencjał i od razu leci strumieniem.
Nie ma w tym nic złego, po prostu śmieszy mnie to, że ta hipokryzja Stanowskiego jakoś jego fanom umyka.
Tak jak Kapela - ten po tym wywiadzie stał się memem.
Ja widzę w wielu obszarach te rosnąca popularność Stanowskiego - ostatnio wrzucał nawet zestawienie, że jest najbardziej angażującym dziennikarzem na Twitterze, wyprzedzając wyraźnie politycznych takich jak Lis. Widzę to nawet wśród moich znajomych, którzy kojarzą Stanowskiego bardziej z inb z
źródło: comment_1623275950aFEZULzs5W2G7Nhjc8VUhG.jpg
PobierzKLIKU KLIKU KLIKU
Niech zdycha na brak atencji xDDD