Wpis z mikrobloga

@PanKompromitacja: Spoko, ale najman też na tym zyskał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapewne było to w jakimś stopniu obliczone na "kliknięcia", natomiast "markę" jakąś sobie wyrobili na KS, więc dlaczego mieliby teraz rozmieniać się na drobne?

Wystarczy zobaczyć jakie liczby kręciło Weszło na YT, a jakie robi
  • Odpowiedz
@Cumulonimbus: tak, nie chce zbyt głupich osób i zaprosił Kapelę, a ostatnio Korwina. Przy tej dwójce Staśko to tytan intelektu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wydaje mi się, że przekminił sobie wszystkie za i przeciw, taka Niedźwiedź raczej dla Staśko byłaby delikatna albo nawet sprzyjająca, a ostatnio jak Stanowski odważył się zadawać niewygodne pytania Mentzenowi to prawicowcy tutaj pisali o zaoraniu Stanowskiego, znowu by dostał ksywkę ''tęczowy
  • Odpowiedz
@Cumulonimbus: No nie wiem, biorąc pod uwagę wszystkie komentarze i telefony w KS to większość to prawicowcy, poza tym w grupie kibiców (a to KANAŁ SPORTOWY) Duda miał ponad 10 p.p nad Trzaskowskim, gdzie w ogóle populacji mieli praktycznie tyle samo.

Korwin został zaproszony przez Stanowskiego podczas HP z Mentzenem.

Ogólnie wydaje mi się, że Stanowski odwołał HP ze Staśko bo się na nią zdenerwował, chciał jej zrobić na złość
  • Odpowiedz
Jest w Polsce tyle wybitnych kobiet które Stano mógłby zaprosić do programu i zrobić wyjątek od reguły rozmawiania wyłącznie z facetami,

@Iskaryota: Rozmawiał przecież z tą babą od książki o brzęczku chyba.
  • Odpowiedz
@czupek: Ja znam Stanowskiego kilkanaście lat, ale mówię o szerszym kontekście. On w tym momencie jest znany osobom, które sportem w ogóle się nie interesują, a niektóre nawet nie wiedza że jest dziennikarzem sportowym.
  • Odpowiedz
@PanKompromitacja: Czego próbujesz dowieść ? Że chłop trafił z formatem, że ludzie więcej czasu spędzili w domach śledząc głupoty na twiterze, i że teraz źle, że atencjuszkom z lewicy nie da się wybić ? Zaprosił jednego dzbana, wiemy jak poszło.
  • Odpowiedz
jakiś przyczułek dla psychicznie niestabilnych?

@Iskaryota: tacy nabijają najlepsze zyski, miliony wyświetleń i rozgłos. Show biznes rządzi się swoimi prawami
  • Odpowiedz