Aktywne Wpisy

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz
Larsberg +1
Kojarzycie typa co się nazywa Zagrajnik?
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
źródło: temp_file4438824287966107673
Pobierz

#stanowski #hejtpark #kanalsportowy
źródło: comment_1623260963iwyk0r9WQ3eYX8iWxN1ucI.jpg
Pobierzźródło: comment_1623261043l9zfxf7LOCDQioODTH2R4l.jpg
PobierzŚmieje się jak koń nie oglądam programów z jej udziałem bo zenada
źródło: comment_1623261197aGiKKG4hEm1g3Jfs1IJfQP.jpg
PobierzTo ma być hejt park czy jakiś przyczułek dla psychicznie niestabilnych?
@Iskaryota: No przecież tam już występuje Stanowski, jako prowadzący, więc odpowiedź sama się nasuwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Astorre: Jeden etap guru wykopków już jest - uwielbienie graniczące z groteską.
Stanowski: nie przyjdziesz, nie jesteś zaproszona, odwołałem zaproszenie innej osoby
Wykopki: brawo, mistrz, świetny stano, geniusz
Przecież przed HP z Najmanem, Stanowski był szerzej nieznanym dziennikarzem sportowym, dopiero przebił bańkę popularności przeruchając do granic możliwości nieśmieszne memy z Najmanem w roli głównej. Całe szczęście KS, że pojawił się Kapela i od dwóch tygodni można
Co? Proszę Cię, był mniej znanym od Borka czy Kołtonia bo nie zajmował się komentowaniem meczy ale nie można napisać, że był "szerzej nieznanym". Co najwyżej można powiedzieć, że był nieznany z telewizji.
W Hejt Parku pojawiali się bardziej znani i szanowani goście niż kapela czy najman, gadanie, że to na nich się Stano i cały Kanał
Wystarczy zobaczyć jakie liczby kręciło Weszło na YT, a jakie robi teraz KS i Dziennikarskie Zero.
Nie wiem z jakich powodów,