Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +35
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła

limitless93 +56
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski

źródło: comment_1623070227WQ4ovP4G03m2lLQUscMTgR.jpg
PobierzTymczasem chady na coca cabana z gola klata opalaja swoje umiesnione torsy i roohaja konczity.
Co można robić jesienią ? płakać w oczekiwaniu na wiosnę i lato ewentualnie O ILE NIE PADA I NIE #!$%@? WIATER można iśc na nie powiem całkiem klimatyczny spacerek dookoła umierających liści
Zimą? Zostaje CI kulig/narty/ deska na wyjeździe i parę spacerków w lesie o ile jest śnieg a nie ciapal
Chyba wiosna 2018 byla tak ciepla, ze wrecz idealna. Albo 2017,nie pamietam, ale bardziej chcialo sie zyc niz
1. Jest słoneczko!
2. Wszystko odżywa ptaki, drzewa nawet trochę Ty odżyjesz!
3. Chcesz wyjść na spacer /do kogoś? możesz to zrobić jak stoisz. Możesz ubrać buty lub nie :) ( a zimą 10 minut ubierania by wyjść po bułki xDDDDDDDDDDDDDDD)
4. brak dodatkowych kosztów bo nie trzeba grzać!
5. panele fotowoltaiczne robią brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
6. ogniska i
1. Nieroby lubią się #!$%@?ć.
Każdy człowiek funkcjonuje normalnie do 20 stopni. Wszystko wyżej to wegetacja.
Ale co może wiedzieć człowiek który w życiu nie przepracował uczciwie chociaż jednego dnia.
Pracuję na kolei i konserwuje rozjazdy na dworze czy deszcz, śnieg czy #!$%@? fala cieplna 40*C a w torach więcej.
Więc znam każdą pogodę i wolę jak pocę się jak świnia, wypijam 3 wody po 1.5litra a nadal chce mi się pić niż jak jest -3*C #!$%@? wiatr i jest zimno/ciemno.
Lepsze +30 jak -3 czy 3*
A najlepsze 20-25*C i słoneczko :)