Aktywne Wpisy

Aken +294
⛤ Wtorek 24 grudnia 2024 ⛧
W grudniu modlimy się za upadek kościoła katolickiego w Polsce.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście,
W grudniu modlimy się za upadek kościoła katolickiego w Polsce.
Jeśli chcesz mieć kłopot, potrzebujesz odebrać komuś wsparcie, chcesz komuś zaszkodzić, to tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt wiedźm i demonów.
"Proście,
źródło: 226e174d89553a1b214c5f8fbc0071316f5e1d899dca0a175f9810f93c2e636d
Pobierz
siwy-y +295
Jakby jakaś feministka zobaczyła co się dzieje teraz u mnie w domu to byłby od razu telefon do galaktycznej policji, żeby mnie zamknęli i aresztowali za bycie "przemocowcem". Żona z córką od samego rana zasuwają w kuchni i szykują jedzenie, bo na 17 spodziewamy się gości. Mnie poprosiły, żebym wyszedł i nie przeszkadzał więc zaraz wołam syna i będziemy oglądać bajki xD uprzedzając, to też sprzątałem, wyniosłem śmieci i ogarnąłem stół, a
źródło: temp_file6831876737620799187
Pobierz

źródło: comment_1623043276eOlBF0BS2sKRxQIMOC7Val.jpg
Pobierz@LaylaTichy: antyautystyczny to by mi się czasem przydał XD
To alpinista, na sobie ma uprząż/szelki żeby nie upaść z wysokości.
Komin ma na sobie, bo u góry bardzo wieje :D
Wszystko zawsze jest wyłączane, nie zależnie czy to 5G czy inne wyrzutnie szczepionek, ze względu na fale radiowe, które są szkodliwe, ale jak stoisz wprost na radiolinii.
Kombinezon, jak najbardziej na taką robotę, szczególnie, że to pewnie były niezbyt ciepłe miesiące, kiedy robiono te zdjęcie.
Maska - raczej to jakaś chusta mająca zasłaniać twarz przed wiatrem - bardzo przydatne. Na tej wysokości raczej nie skakałbym z maską.
Okulary raczej korekcyjne, choć zwykłe, które chronią przed dostaniem
Co do uderzenia się w coś głową bez kasku, wiem XD ostatnio uderzyłem głową w luk bagażowy nad głową w pociągu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Khozana: no ja widzę, ze miłośnik szaszłyków ciut poorał pupy niektórym.
bez spiny, tak po prostu heheszki. xD
To, że gość przykręci trochę śrub na wysokości nie świadczy o szkodliwości rozwiązania czy nie.
@Reezu: Reezu tęczowy fchuj agresywny xD oczywiście że typ sobie j---a robi, wszyscy widzą że masz epizod potężnej overreaction ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale niech będzie że w słusznej sprawie ¯\_(ツ)_/¯