Aktywne Wpisy
Miskuzi +12
Szybkie pytanie, szybsza odpowiedz.
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)
Gdzie sciagacie filmy?
wszedlm po namowie wykopu na thepiratebuy.... jak za gowniarza 20 lat temu, ale tam nic nie ma
mozecie mi polecic ze 3 dobre strony?
nie bede placic 30 za wypozyczenie filmu
dzieki ;)

gerwazy-oko +20
huop przyszedl na komende i oddal dobrowolnie swoje prawo jazdy. huop wiedzial ze ma problem z alkoholem wiec postanowil podjac sensowna decyzje zeby go nie kusilo i sygnalizuje ze ma problem i potrzebuje pomocy - dobrowolnie oddaje wlasne prawo jazdy. co robi lolska lolicja? cyk sprawa do sadu i huopu grozi 3 lata wiezienia zamiast mu pomoc xD chore panstwo
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #
https://streamable.com/kuo2ts
#alkoholizm #a-----l #prawojazdy #polskiedrogi #

źródło: comment_1623043276eOlBF0BS2sKRxQIMOC7Val.jpg
Pobierz@LaylaTichy: antyautystyczny to by mi się czasem przydał XD
To alpinista, na sobie ma uprząż/szelki żeby nie upaść z wysokości.
Komin ma na sobie, bo u góry bardzo wieje :D
Wszystko zawsze jest wyłączane, nie zależnie czy to 5G czy inne wyrzutnie szczepionek, ze względu na fale radiowe, które są szkodliwe, ale jak stoisz wprost na radiolinii.
Kombinezon, jak najbardziej na taką robotę, szczególnie, że to pewnie były niezbyt ciepłe miesiące, kiedy robiono te zdjęcie.
Maska - raczej to jakaś chusta mająca zasłaniać twarz przed wiatrem - bardzo przydatne. Na tej wysokości raczej nie skakałbym z maską.
Okulary raczej korekcyjne, choć zwykłe, które chronią przed dostaniem
Co do uderzenia się w coś głową bez kasku, wiem XD ostatnio uderzyłem głową w luk bagażowy nad głową w pociągu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Khozana: no ja widzę, ze miłośnik szaszłyków ciut poorał pupy niektórym.
bez spiny, tak po prostu heheszki. xD
To, że gość przykręci trochę śrub na wysokości nie świadczy o szkodliwości rozwiązania czy nie.