Wpis z mikrobloga

@Reezu: JADĘ 250 M DO SKLEPU W JASNY SŁONECZNY DZIEŃ MUSŻE ZAPALIĆ SWIATŁA!!! BO TAKIE SOM PRZEPISY EBEBEBEBEBE!!! A TY PATUSIE ZAPNIJ PAS BO SIĘ ZABIJEMY JADĄC W KORKU EBEBEBE
  • Odpowiedz
@Reezu: pracuje w zawodzie.
To alpinista, na sobie ma uprząż/szelki żeby nie upaść z wysokości.
Komin ma na sobie, bo u góry bardzo wieje :D

Wszystko zawsze jest wyłączane, nie zależnie czy to 5G czy inne wyrzutnie szczepionek, ze względu na fale radiowe, które są szkodliwe, ale jak stoisz wprost na radiolinii.
  • Odpowiedz
@Reezu: Obiektywnie patrząc spadnięcie z masztu jest zdecydowanie niebezpieczne. Ale raczej można być spokojnym, że to nie fale radiowe go zepchną ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Reezu: Z kaskiem się zgadzam - coś może Ci spaść albo obrócisz głowę tak, że w coś uderzysz, a to boli.
Kombinezon, jak najbardziej na taką robotę, szczególnie, że to pewnie były niezbyt ciepłe miesiące, kiedy robiono te zdjęcie.
Maska - raczej to jakaś chusta mająca zasłaniać twarz przed wiatrem - bardzo przydatne. Na tej wysokości raczej nie skakałbym z maską.
Okulary raczej korekcyjne, choć zwykłe, które chronią przed dostaniem
  • Odpowiedz
@Topev: @huper: Się człowiek całe życie uczy i się dowiedział o uprzęży PETZIL'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do uderzenia się w coś głową bez kasku, wiem XD ostatnio uderzyłem głową w luk bagażowy nad głową w pociągu
  • Odpowiedz
@sebsossj: pamietam jak na wieży kościoła postawili nadajnik komórkowy i stare babcie zaczęły narzekać że je bolą od tego głowy, problem w tym że nadajnik był postawiony ale nie podłączony jeszcze xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LubieSzaszylkiZLublina: gratulacje, jeden z lepszych troli jakie tu widziałem. Niepojęte przy tym ze na maksa oczywisty. Śmieszne jest też to że prawie 500 plusujacych odpowiedzi @Reezu daunów będzie Ci już wypominać że jesteś szur bo tylko tyle umieli zrozumieć z ich IQ XD
  • Odpowiedz
@sebsossj: To trochę tak, jakby człowiek budujący komin, który będzie emitował chemikalia w atmosferę pisał, że przecież on to buduje więc nie może być szkodliwe (kompletnie nie dotykam tematu 5g, interesuje mnie tylko sposób argumentacji tutaj).
To, że gość przykręci trochę śrub na wysokości nie świadczy o szkodliwości rozwiązania czy nie.
  • Odpowiedz
C--j wie czy to szur czy nie

@Reezu: Reezu tęczowy fchuj agresywny xD oczywiście że typ sobie j---a robi, wszyscy widzą że masz epizod potężnej overreaction ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale niech będzie że w słusznej sprawie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz