Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BojWhucie: po pierwsze nie jestem prawakiem, po drugie #antykapitalizm reprezentuje sam kapela i to nawet wczoraj sam pokazał. Po trzecie naucz się czytać ze zrozumieniem.

Taki Kim Dzong Un też wszystkiego zabrania, a sam wyjeżdża za granicę, czy używa kapitalistycznych rzeczy dla swoich potrzeb. Też nie lubi Amerykanów i kształtuje w narodzie postawe anty wobec Stanów, ale już taki Rodman z NBA mu nie przeszkadza i sobie z
  • Odpowiedz
Taki Kim Dzong Un też wszystkiego zabrania, a sam wyjeżdża za granicę, czy używa kapitalistycznych rzeczy dla swoich potrzeb. Też nie lubi Amerykanów i kształtuje w narodzie postawe anty wobec Stanów, ale już taki Rodman z NBA mu nie przeszkadza i sobie z nim piątki przybija.

@technojezus: nie znam przemówień Kima tak więc bądź łaskaw i podlinkuj jakieś w którym "mówi o równości i jak żyć". Poza tym w Korei
  • Odpowiedz
nie znam przemówień Kima tak więc bądź łaskaw i podlinkuj jakieś w którym "mówi o równości i jak żyć".

@BojWhucie: do tego nie potrzeba żadnych przemówień.
Co do równości czy ,,jak żyć" mogę ci dać prosty przykład- fryzury. Każdy ma określony wybór. Jest jeszcze masa innych przykladów i trzeba być naiwniakiem, aby to negować.

samodzielność w ideologii – odrzucanie obcych wzorców ideologicznych, nieuwzględniających specyfiki, możliwości, tradycji, przeszłości historycznej, aspiracji i dążeń mieszkańców
  • Odpowiedz
Co do równości czy ,,jak żyć" mogę ci dać prosty przykład- fryzury. Każdy ma określony wybór. Jest jeszcze masa innych przykladów i trzeba być naiwniakiem, aby to negować.

@technojezus: i na tej podstawie stwierdzasz że to jest komunizm, ciekawe
  • Odpowiedz
wiadomo w Koreii Północnej, ZSRR czy w Chinach był/jest nazizm czy demokracja, a Kim dzong Un nie jest liderem komunistycznego państwa.

Nie będę z trollem komunistycznym dyskutował.

@technojezus: no tak ty wiesz od samego Kima lepiej jaka ideologia panuje w jego królestwie XD
  • Odpowiedz