Aktywne Wpisy
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Jarek_P +625
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Próbuje gadać, Stano pyta przez pierwsze 45 minut o batożenie gejów, a na chacie lewaki organizuję jakieś plucie z obrażaniem i ustawki na powtarzanie komementarzy bo myślą że ktoś to czyta xd
#neuropa czy wy poważnie chcecie zaspamować
CHAT KTÓREGO NIKT NIE CZYTA XD
Może zadzwońcie, chciałbym usłyszeć co ten tak zwany prawako ekonomista/prawnik/polityk, (w sumie sam nie wiem jak tam na niego wołacie)
Odpowiada na Wasze pytania na poziomie 1200 IQ
Czekam. Dawajcie, albo nie stać was na telefon albobty lkonprawaki się mogą dodzwonić xd
Komentarz usunięty przez autora
Sam próbuje się dodzwonić od ponad godziny i nie mogę hahaah.
A chciałem się tylko zapytać o prostą rzecz: "Co stoi między konfą a nie w-----------m się w nic poza prawem podatkowym i karnym.
Na c--j zajmować się wogóle religią czy orientacją, w jaki sposób? Jak coś jest ciśnięte przez opozycję jak np małżeństwa gejowskie to:
@SHOGOKI: Jak nikt go nie czyta to czemu Ty tutaj piszesz o tym, co na nim jest?
CHAT KTÓREGO NIKT NIE CZYTA XD
@SHOGOKI: Jak nikt go nie czyta to czemu Ty tutaj piszesz o tym, co na nim jest?
czytaj wątek dalej to zrozumiesz, zwyczajnie się w oczy rzuciło.