Wpis z mikrobloga

I znowu jest cyrk Sławek Mercedezen (czy jak to się wymawia)
Próbuje gadać, Stano pyta przez pierwsze 45 minut o batożenie gejów, a na chacie lewaki organizuję jakieś plucie z obrażaniem i ustawki na powtarzanie komementarzy bo myślą że ktoś to czyta xd

#neuropa czy wy poważnie chcecie zaspamować
CHAT KTÓREGO NIKT NIE CZYTA XD

Może zadzwońcie, chciałbym usłyszeć co ten tak zwany prawako ekonomista/prawnik/polityk, (w sumie sam nie wiem jak tam na niego wołacie)
Odpowiada na Wasze pytania na poziomie 1200 IQ
Czekam. Dawajcie, albo nie stać was na telefon albobty lkonprawaki się mogą dodzwonić xd
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@yaah nie przykre i smutne tylko żałosne.

Sam próbuje się dodzwonić od ponad godziny i nie mogę hahaah.
A chciałem się tylko zapytać o prostą rzecz: "Co stoi między konfą a nie w-----------m się w nic poza prawem podatkowym i karnym.
Na c--j zajmować się wogóle religią czy orientacją, w jaki sposób? Jak coś jest ciśnięte przez opozycję jak np małżeństwa gejowskie to:
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ajuto00 nie... no poprostu w tym chacie ci debile sami o sobie tak piszą xd powaga jakby mi nie śmignęło 3 razy w ciągu 5 sekund na ekranie czatu to bym nie zauważył nawet.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ajuto00 wiesz ja mam takie wrażenie że neuropki zasnęli, nie ogarniają że komenty na wykopie czy w wspomnianym chacie nie mają takich zasięgów jak dobra wypowiedź w formie wokalnej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
czy wy poważnie chcecie zaspamować

CHAT KTÓREGO NIKT NIE CZYTA XD

@SHOGOKI: Jak nikt go nie czyta to czemu Ty tutaj piszesz o tym, co na nim jest?

czytaj wątek dalej to zrozumiesz, zwyczajnie się w oczy rzuciło.
  • Odpowiedz