Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +325
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Mireczki i Mirabelki
https://expertnenagh.ie/whirlpool-powerclean-6th-sense-14-place-freestanding-dishwasher-i-s-s/
Czy znacie może jakaś fajną stronę z porównaniami zmywarek czy blog który rzetelnie porównuje produkty, może było gdzieś na mirko porównanie a nie zauważyłem przez ulepszenia białka (ciągle powtarzające się treści i niemoc w przewinieciu mirko blogu)
Szukam interesuje mnie zmywarka do 2000 zl max 2300 i nie mogę się rozeznać.
Chętnie posłucham kolegów z #uk albo #britain #szkocja bo to wasz codzienny chleb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szmieszkow nie było końca, ale chętnie poznam też zagraniczne marki #szwecja #niemcy itd.
Może być używana chętnie z gastronomii pewnie lepsze.
#cokupic #pyraniedoeksperta #rozowepaski #niebieskiepaski #zlewozmywak #technologia #porowananie #zmywarka
źródło: comment_1620811498NkWswpBZw37OHY8QdBWeDw.jpg
Pobierzhttps://www.nisbets.co.uk/catering-appliances/dishwashers-and-glasswashers/dishwashers/conveyor-dishwashers/_/a33-4
Trochę duża, ale nadrabia jakością! Mam nadzieje że pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uzupełniaj sól, czyść regularnie filtr/y i bedzie pan zadowolony nawet z beko.
Naprawiałem sprzęt agd przez 2 lata i większość problemów pochodziła od klienta a nie od wady urządzenia
Arpopo simens często bywał na warsztacie