@mroz3: Przed: ladna sloneczna pogoda, ludzie wygrzewaja sie w promieniach slonca stojac w kolejce Po: n--------a deszcz, brudno, mokro, chlodno i do d--y
Poza tym cyk i leci zgloszonko na lokatorow z drugiego pietra po lewej, za wymiane okien bez akceptacji konserwatora zabytkow (✌゚∀゚)☞
@mroz3: Jak na ocieplanie/rewitalizację to nie jest źle, większość elementów architektury zachowana. Szkoda że nie widać cegły, ale to siłą rzeczy tak musi być. Dla mnie spoko.
@mroz3: Bardziej podoba mi się cegła, która była wcześniej, bardziej mi pasuje do klimatu Wrocławia. Niemniej tragedii nie ma. Nie mam nic więcej do dodania. :/
@iEarth: ta cegła była tylko dlatego, że oryginalne tynki odpadały i trzeba było je skuć. Między cegłami jest praktycznie piasek.... wyobraź sobie jak mi spod niego wiało ;p
sos:
https://www.facebook.com/112986746855263/photos/a.112992970187974/319997169487552/
#wroclaw #renowacjaboners #kamienica
Przed: ladna sloneczna pogoda, ludzie wygrzewaja sie w promieniach slonca stojac w kolejce
Po: n--------a deszcz, brudno, mokro, chlodno i do d--y
Poza tym cyk i leci zgloszonko na lokatorow z drugiego pietra po lewej, za wymiane okien bez akceptacji konserwatora zabytkow (✌ ゚ ∀ ゚)☞