No to równie dobrze brak tego symbolu wskazuje na hetero
Brak niczego nie wskazuje. Tworzysz chochoła. Brak oznacza istnienie wszystkich tych dziwnych treści, ponieważ żadna z nich nie została sprecyzowana. Więc w braku masz zarówno hetero, jak homo i bi. To jak ze światłem.
Białe to kombinacja wszystkich fal spektrum elektormagnetycznego.
@LazyInitializationException: Dziwisz się? A co tęczowa część społeczeństwa myśli o osobach z bardziej konserwatywnym światopoglądem? Wyzywają ich od najgorszych i ta tęcza jest jak siki psa, kiedy to znaczą swoje terytorium.
Okazywanie wsparcia to podział? Myślę, że nie. Ale ok, możemy się nie zgadzać. Chociaż to dziwne, żeby tęcza miała jakieś działanie dzielące ¯_(ツ)_/¯
Dziwisz się? A co tęczowa część społeczeństwa myśli o osobach z bardziej konserwatywnym światopoglądem? Wyzywają ich od najgorszych i ta tęcza jest jak siki psa, kiedy to znaczą swoje terytorium.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
I powiedzcie, że to nie jest jakaś chora ideologia. Wpierdzielają się nawet do DevOps:
źródło: comment_1620217712gapwteSx1x4V5YNS2PYBJK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Brak niczego nie wskazuje. Tworzysz chochoła. Brak oznacza istnienie wszystkich tych dziwnych treści, ponieważ żadna z nich nie została sprecyzowana. Więc w braku masz zarówno hetero, jak homo i bi. To jak ze światłem.
Białe to kombinacja wszystkich fal spektrum elektormagnetycznego.
@arysto2011: @LazyInitializationException: Próby manipulacji typu "chowanie się za tęczą" a'la "swastyka to przecież symbol słońca"