Aktywne Wpisy

NissanZ32 +149
Polak gdy kupi nowe auto z salonu (największe osiągniecie jego rodziny od pokoleń)
#patologiazmiasta #motoryzacja
#patologiazmiasta #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
Elev +366
najbardziej mnie bawi, przeciwko petycji o zrwyrównanie wieku emerytalnego bezdzietnych kobiet z facetami, argument:
-nie powinno jej się karać, bo nie może
-nie powinno jej się karać bo nie miała z kim
Jakby facet to miał w ogóle jakieś takie opcje xD
#pieklomezczyzn #pieknokobiet #emerytura #dyskryminacjaemerytalna #dyskryminacja
-nie powinno jej się karać, bo nie może
-nie powinno jej się karać bo nie miała z kim
Jakby facet to miał w ogóle jakieś takie opcje xD
#pieklomezczyzn #pieknokobiet #emerytura #dyskryminacjaemerytalna #dyskryminacja

@AnonimoweMirkoWyznania: i nie dość że zarabiają tam 10x tyle co tu ma nauczyciel to wracają kupują beemke lub kałdi i 160 prują na drogach krajowych po podwójnej ciągłej a w Polsce ode mnie chcą 30 tysięcy za 3 tygodnie roboty (gdy moja pensja to raptem 4)
Komentarz usunięty przez autora
A potem wszyscy się głowią jak to możliwe że po miesiącu niczego chłopak się
ale fakt faktem do takiej pracy gdzie nie wymagają specjalnych kwalifikacji przyjmują największą patolę, więc już lepiej mieć jakieś wyształcenie i robić za mniej ale z normalnymi ludźmi
Zaakceptował: LeVentLeCri
a to przeciez normalne w historii, i bardzo ludzkie. Przyklady z poprzedniego wieku to Japonczycy podczas walk w Nowej Guinei (racje wojskowe byly nieadekwatne), Ukraincy podczas holodomoru i obozy w Chorwacji
Zaakceptował: LeVentLeCri
Na jakich warunkach tam pojechałeś? Skąd była ta ekipa?
@mus_tang: jakąś połowę z tego.
@Grzybol1551: Znajomi pracują w Niemczech i mówili, że kogoś potrzebują, tylko że całkiem inna brygada, inne miejsce.
@Moj_Panie: w pl też takich problemów nie miałem. Może nie było jakiejś wysokiej kultury, ale niebo a ziemia w porównaniu do Niemiec.
@steppenwolf90: prawda
@