Wpis z mikrobloga

• 18
@TakiseWatykaniak tak ci się tylko wydaje bo ciężko zobaczyć podwyżkę z 10pln na 11 a to już 10%. W Lidlu regularnie wszystko idzie w górę.

Skoro nawet GUS mówi że jest inflacja na żywności jest dwucyfrową a ty jej nie widzisz problem jest z tobą.
  • Odpowiedz
iesz co problemem jest nie tylko polityka monetarna Polski ale jest też to, że należymy do kręgu kulturowego gdzie takie dodruki są kwestią naturalną(wbudowaną w obecny system). Jako Polska nie możemy nagle odejść od polityki długu bo nas zjedzą propagandą, fikcyjnymi podważeniami "demokracji", podniosą oprocentowanie na jakie nam pożyczają i masa innych tego typu działań. Na takie wyłamanie się z systemu pozwala sobie Rosja.

@kuna999: Ale po co to foliarstwo?
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: No i gdzie ten drogi dolar? XD Bo ja siedząc w USA cały czas czytam te zapowiedzi, brr brr, czekam na dobry moment żeby trochę oszczędności wymienić na PLN, a jak było 3.80 tak jest 3.80 od dwóch lat, poza dwoma krótkimi skokami XD
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Nie warto uszczęśliwiać ludzi na siłę. Zrozumieją dopiero jak zobaczą pustą michę. Kumaci ludzi będą się dywersyfikować ile wlezie.

Lemingi myślą że to rządzi PiS, bo rzuca temat aborcji, LGBT, albo innego gówna. Prawdziwa władza jest w rękach banków centralnych i korporacji. A czy ludzie wybiorą pozornie PiS, PO, Lewice czy Konfederacje nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Wszyscy politykierzy są na usługach korporacji i banków.
  • Odpowiedz
zeczytałem Twój wpis i Cię nieco rozczaruję, ale jak stawiasz swoją pierwszą nieruchomość i zastanawiasz się nad kredytem to do prawdziwej klasy średniej jeszcze daleko.

@Bellissimo: no jak to wg pana Patkowskiego klasa srednia to jak ktos zarabia srednia krajowa xd

A tak serio to troche surowo kolege oceniles. Jak ktos sie doczlapuje do klasy sredniej jak ja to od czegos zaczyna.
  • Odpowiedz
@wilku88: Jakie foliarstwo ziomek, przykłady Libii, Włoch czy nawet Turcji(Turcja też ma sporą część winy na sobie) pokazują, że ze Światową Banksterą się nie igra.
  • Odpowiedz