Aktywne Wpisy

Halo #bialystok - obłoki srebrzyste do oglądania som! Dla mnie się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#astronomia #pogoda #ciekawostki
#astronomia #pogoda #ciekawostki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
nieodgadniona +33
Czy każdy ma tak, że nieustannie myśli?
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.
Ciągle myśli w głowie, niezależnie od sytuacji i pory.
Rozmawianie z samym sobą, analizowanie, planowanie, motywowanie, zachwalanie.
Męczy mnie to.
Chciałabym chociaż na krótką chwilę móc to wyłączyć.
Odprężyć się.

Chiny są niedoceniane gospodarczo. Ich rynek wewnętrzny jest potężny docelowo jest większy niż USA/UE oraz ich sojusznicy. Największym wrogiem Chin
@kapecvonlaczkinsen: Wartość kilku milionów netto. W Polsce do klasy średniej należą dokładnie te same grupy co na całym globie, lekarze, architekci, managerowie, właściciele małych firm, ogólnie dobrze opłacani specjaliści.
Tylko te grupy mają majątki i je powiększeają w postaci domów, ziemi, akcji itd.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gumi5: przeczytałem Twój wpis i Cię nieco rozczaruję, ale jak stawiasz swoją pierwszą nieruchomość i zastanawiasz się nad kredytem to do prawdziwej klasy średniej jeszcze daleko.
@KochanekAdmina: czy miałbyś do polecenia jakąś literaturę w tym temacie, którą można sobie poczytać do poduszki i czegoś rzeczywiście się dowiedzieć?
Chiny przez liczbę ludności i zaspokojenie ich potrzeb przez lata mogą się jeszcze rozwijać. Sam Jinping na zjeździe partii mówił, że w najbliższych latach będą chcieli zaspokoić popyt wewnętrzny.
Dług publiczny w takiej formie jak dziś jest znany od