Aktywne Wpisy

okoboji +125
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

#kryptowaluty #safemoon
1. 41% coinów już jest spalonych.
2. 3 wielorybów posiada ponad 10% coinów obecnie
3 przy dalszym spalaniu z czasem dojdzie do sytuacji, że będą oni posiadać 80% wszystkich środków. Jak się tego pozbędą, cena spadnie drastycznie.
4. Jedyną szansą, aby ten coin dobił chociażby do 0.0001$ jest sytuacja, gdzie wieloryby pozbywają się coinów wcześniej, środki są bardziej rozłożone na holderów i więcej żetonów zostanie spalonych, czyli >90%, a
@Syntax
@regal20
@atari_xd
@Kamillo091
Naprawdę sądzicie, że wieloryby będą trzymać w tym hajs przez następne 10 lat? Gdzie tu logika? Portfele wielorybów z każdym dniem są coraz mniejsze. Sprzedają po prostu mniejszymi partiami, a nie odrazu wszystko co mają.
@le_banana: a co jeśli to nie 3 wielorybów tylko 1 z 3 portfelami? A co jeśli to dev plus kumple?
A no tak, powiedzieli tak w ama czy tam na telegramie napisali. A przecież po co ktoś miałby kłamać w internecie? zwłaszcza w sprawie krypto i grubego hajsu. xd