Aktywne Wpisy
Boroborro +35
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
bylemtukiedys12 +567
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Plusujcie dla zasięgu, zróbmy prawidziwy brainstorm.
#nieruchomosci
#rozowepaski
Przyczyna niskiej dzietnosci
Dodatkowo do 2020 efekt przyspieszenia dzieci. Ci co planowali za 2 3 lata przyspieszyli decyzje w 2016 roku po wprowadzeniu plusa. Stad mamy gorle pozniej zjazd do tego samego poziomu. Pozniej 2020 rok i wyrok tk. Ludzie zaczeli sie lepiej zabezpieczec ze strachu przed wpadka.
Kiedyś dzieci się robiło bo były takie potrzebne na roli, komu obecnie potrzebne jest dziecko w mieście?
Jaki zysk będziesz miał z dziecka jeśli do 18-25 roku
@wolny_kot: XD
w Polsce, nieironicznie, zrobiło się lepiej od tego czasu, efekty zmian zaczely byc odczuwalne. I tak jest w kazdym kraju, ktory czym wyzej w rozwoju tym mniejsza dzietność
Polecam też poczytać o Eksperymencie Calhouna z myszami
Po króttce:
Eksperyment trwał 1588 dni. Jego przebieg podzielono na
@tumbleweed91: ale jaki brak argumentow? Twoj wpis ma wydzwiek jakbym byl dluzny spoleczenstwu dziecko, zeby wykonywalo jakies