Aktywne Wpisy
IntruderXXL +219
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
ninetyeight +265
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Jak super laska nasra facetowi do wyra to jej wina bo wariatka.
¯\(ツ)/¯
@Linnior88: Może zacznij od zmiany znajomych na jakichś cywilizowanych, tak na dobry początek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a każdy ogarnięty wie kto za nią stoi
@Linnior88: XDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Linnior88: To prawda, jest duzo przemocowych facetow, ale kobiety same czesto do takich lgną. Probowalem kiedys pomoc kumpeli ktora dowiedziala sie ze byla zdradzana przez swojego chlopaka. Miala dowody bo znalazla je na kompie. Pomijajac fakt ze traktowal ja jak sciere i zdradzal na lewo i prawo i tak do niego
@Linnior88: Nawet nie odbieram tego jako demonizowanie kobiet- to on zostawił żonę dla tej lambadziary i koniec końców to jego wina.
Niby tak, tylko o facetach przemocowcach mówią wszyscy i wszyscy problem znają. Stąd też powstała choćby niebieska karta czy ustawa "mieszkanie za pomówienie".
Tymczasem problem drugiej strony jest ignorowany a nawet wyśmiewany przez "ministry"