Wpis z mikrobloga

@Linnior88: Na wykopie jak laska dostaje wpierdziel od partnera to jej wina, zawsze. Bo wybrała badboya zamiast suchoklatesa/incela.
Jak super laska nasra facetowi do wyra to jej wina bo wariatka.

¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
demonizowanie kobiet na siłę część 93939393, tymczasem ja znam masę przemocowych facetow i nikt z tego nie robi memów

@Linnior88: To prawda, jest duzo przemocowych facetow, ale kobiety same czesto do takich lgną. Probowalem kiedys pomoc kumpeli ktora dowiedziala sie ze byla zdradzana przez swojego chlopaka. Miala dowody bo znalazla je na kompie. Pomijajac fakt ze traktowal ja jak sciere i zdradzal na lewo i prawo i tak do niego
  • Odpowiedz
demonizowanie kobiet na siłę część 93939393, tymczasem ja znam masę przemocowych facetow i nikt z tego nie robi memów

@Linnior88: Nawet nie odbieram tego jako demonizowanie kobiet- to on zostawił żonę dla tej lambadziary i koniec końców to jego wina.
  • Odpowiedz
@Linnior88
Niby tak, tylko o facetach przemocowcach mówią wszyscy i wszyscy problem znają. Stąd też powstała choćby niebieska karta czy ustawa "mieszkanie za pomówienie".

Tymczasem problem drugiej strony jest ignorowany a nawet wyśmiewany przez "ministry"
  • Odpowiedz