Aktywne Wpisy

Kodzirasek +69

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej

Dołącz do ekipy PopKulturowego Kociołka! Trwa rekrutacja nowych redaktorów. Interesujesz się szeroko pojęta popkulturą? Chcesz dzielić się swoimi tekstami/przemyśleniami z innymi pasjonatami, jednocześnie rozwijając swoje zdolności w tworzeniu materiałów? Jeśli na powyższe pytania odpowiedziałeś twierdząco, to koniecznie weź udział w rekrutacji nowych redaktorów. Każdy chętny do dołączenia do Kociołkowej ekipy, proszony jest o wysyłanie stosownej wiadomości na adres: kontakt@popkulturowykociolek.pl (w tytule z dopiskiem Rekrutacja). Ucinając wszelkie niepotrzebne nieporozumienia, strona nie działa komercyjnie, więc tworzenie potencjalnych materiałów jest nieodpłatne. #pisanie #rekrutacja #ksiazka #ksiazki #gry #grykomputerowe #manga #komiks #film #kinoazjatyckie #popkultura
źródło: comment_16188501322S8GBNLMs0Rr56zveuvmo7.jpg
Pobierz