Wpis z mikrobloga

@benzyna_abstrakcyjna adopcja :P

@kruszon_: o to mi chodziło, ale nie miałem okazji żeby się z kimś nad tym zastanawiać. Ciekawe jak wygląda taki proces adopcyjny, bo jednak jakiś realny wpływ na wybór dziecka się ma, a podejrzewam że "sprzedawca" zwrotów tak łatwo nie przyjmuje xD

no nic, tak tyle sobie rozkminiam, researchu robić na razie nie muszę, no i może dobrze
  • Odpowiedz
  • 5
@benzyna_abstrakcyjna Uważam, że starość jest przerabiana tak czy siak, więc nie chce mi się męczyć całe życie tylko dla ostatnich kilku lat. Poza tym, jestem przekonana, że opieka nad starszymi będzie się bardzo rozwijać przy tym pokoleniu i starzejącym się społeczeństwie. A tak już całkiem poza tym, to ja nie jestem przywiązana do życia i mam nadzieję, że nie pożyje zbyt długo ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Uważam, że starość jest przerabiana tak czy siak

: /

Poza tym, jestem przekonana, że opieka nad starszymi będzie się bardzo rozwijać przy tym pokoleniu i starzejącym się społeczeństwie.

Ja właśnie uważam, że to co możne mnie uchronić przed takim scenariuszem, to dbanie o swój umysł. Nie trzeba patrzeć daleko żeby zobaczyć jak niektórzy ludzie potrafią zdziadzieć, już przy 40/50 roku życia 

to
  • Odpowiedz