Aktywne Wpisy

peanut_whu +298
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Goronco +87
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

#java #programowanie #programista15k
Ale JVM przecież jeszcze żywe.
Jest Kotlin, Groovy, Scala
źródło: comment_1618411491KslSWuonML5HXb5gDHSoTb.gif
PobierzW Javie z ekonomicznego punktu widzenia jest duża podaż, ale także duży popyt, stąd najwięcej różnych anomalii, kotłownia na rynku pracy, fajnych projektów, ale także pełno różnych patologii. Jednym słowem - masówka. To tak jakbyś kazał mi bronić hejtu na najpopularniejsza markę samochodu np. Fiat,
@janek_88: czyli byłeś po prostu bardzo kiepsko opłacanym programistą.
@janek_88: fajne to jest uczucie wystawiania faktury za bycie tym 'resourcem'. Życie się dzieje POZA pracą, a nie w niej.