Będę szukał 100 chętnych do przetestowania w przeszłości (przyszłości iks k---a de XD) badger method 2.0
- 16 tygodniowy plan wraz z peakingiem składający się 4 mirkocyklów - Plan obejmuje 4 treningi w tygodniu w formule FBW - Nastawiony na SPP czyli idealny do poprawy techniki głównych bojów - Support na telegramie podczas trwania planu ode mnie i 1-2 doradzców - Warunkiem otrzymania darmowego uczestnictwa będzie przesłanie raportu na start planu, po 8 tygodniach i na jego koniec
@Kasahara: Bardzo chętnie wezmę w tym udział. Z Twojej rady kiedyś: staram się liczyć kalorie z fitatu, ale nie ćwiczę, bo nie miałem gdzie... Właśnie wprowadziłem się do nowego mieszkania. Tu jest już trochę miejsca. Jak otworzą siłownię też chętnie będę chodził. Udało się spaść 3kg, ale po chwili znowu wróciłem do 90 (182 cm, 90 kg, podgardle, bęben). Dobre rady na co dzień byłyby rewelka. Sam po prostu się
- 16 tygodniowy plan wraz z peakingiem składający się 4 mirkocyklów
- Plan obejmuje 4 treningi w tygodniu w formule FBW
- Nastawiony na SPP czyli idealny do poprawy techniki głównych bojów
- Support na telegramie podczas trwania planu ode mnie i 1-2 doradzców
- Warunkiem otrzymania darmowego uczestnictwa będzie przesłanie raportu na start planu, po 8 tygodniach i na jego koniec
Zostaw plusika jeśli jesteś zainteresowany
#mirkokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Jak za rok otworzą siłownie to w pl zostanie kilka takich osób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łączny wynik w wyciskanie + przysiad + martwy ciąg na 1 powtórzenie
Komentarz usunięty przez autora
Chociaż jak może coś otworzą w lipcu to się będę cieszył z totala 250-300 XD