@zimowyporanek: dla mnie doskonałe, oprocz akcji ktorej jest sporo, jest pokazane jak tam to wygląda, widoczki super - bylem w utah, nie kłamią, w usa hype na ten serial jest spory
Nie podobało mi się. Blondyna jebnięta, braciszek z innej matki też jebnięty. Akcja jest ale taka byle jaka. Niby to jest rodzina, ale w większości nie gadają z sobą bo po co. Słabe to jest.
@GodALLU: Bardzo dobry, fabuła jest angażująca i są tam chyba najlepiej napisane postacie, jakie widziałem w serialach, a obejrzałem tego sporo. Beth to moim zdaniem najciekawsza i najlepiej napisana postać, jaką widziałem od dawna, a może w ogóle.
@GodALLU: bardzo dobry serial, niestety jak większość tego typu ostatni sezon na siłę kręcony, ale naprawdę warto oglądać i spin offy także 1883 i 1923
@GodALLU wizualnie jedna z najpiękniejszych produkcji telewizyjnych jakie widziałem. Costner gra 10/10. Fabuła też fajna, ale jeśli chodzi o potyczki rodzinne wolałem Sukcesję.
#nostalgia #lata90 #lata80 #telefony #zabytki Co ja odkopałem w czeluściach piwnicy. Moje pierwsze telefony za nastolatka...Zaraz podłącze i sprawdzę czy któryś gada.
@WLADCA_MALP: to nie nic wspolnego z soa.
@luzak100: żartujesz? Ten debilny serial o nastolatce w ruji ? Yellow jest zajefajne ale 1883 to crap.