Wpis z mikrobloga

U znajomego sąsiedzi z wyższych pięter tak sobie zagospodarowali klatki. Dodatkowo wystawiają na korytarz śmieci i dwie suszarki z praniem. Ciężko niekiedy przejść. Czuć smród śmieci i wilgoć od prania. Otworzysz okno, to jak będą przechodzić, to zaraz zamkną. #mieszkaniewbloku #blok #polskiedomy #patologiazmiasta
ofiaralosu - U znajomego sąsiedzi z wyższych pięter tak sobie zagospodarowali klatki....

źródło: comment_1618057818xJy44oJVI44tF7123LQOCA.jpg

Pobierz
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ofiaralosu: Bydło j----e, ja mam wejście do zsypu w pobliżu drzwi wejściowych do mieszkania, ile razy ludzi muszę j---ć żeby drzwi zamykali, banda idiotów
  • Odpowiedz
@ofiaralosu: Nagraj jeszcze jakieś wideo i p----------a do spółdzielni, na klatce ma być pusto xD
A worki ze śmieciami to od spodu rozetnij, jak kilka razy będą musieli zbierać wszystko to się nauczą, że śmieci się wyrzuca a nie składuje na klatce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ofiaralosu: Zależy od bloku i ludzi. U mnie są szerokie klatki i nikomu nie przeszkadza stojący wózek czy rower, bo obok nich na upartego przejedziesz dostawczakiem :) Na ostatnim piętrze ludzie sobie stawiają szafki i komody, bo jest akurat taka wnęka.
  • Odpowiedz
@ofiaralosu: przetnij worek ze śmieciami pod spodem, jak podniesie i wyjebja się na schody i będą musieli zbierać to im się odechce wystawiać nastepnym razem je na korytarz.

sprawdzone na moich "sąsiadach"
  • Odpowiedz
@rafalinho007 u mnie blok z wielkiej płyty, przejście tak wąskie, że ledwo z zakupami się przejdzie, 2 mieszkania na piętro. Janusze rowery stawiają na klatce z mieszkania z naprzeciwka, już raz się o nie wywaliłam jak z chulajnogą wchodziłam (która jakoś ja mogę trzymać w mieszkaniu). Kilka razy już zwracałam uwagę, to przestawili do piwnicy, oczywiście w korytarzu przed moimi drzwiami () jak ja
  • Odpowiedz