Aktywne Wpisy

zajsty +123
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Skad ludzie maja pieniadze na drogie auta za 100 tysiecy plus w biednej Polsce?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Toyota Yaris: 445 egzemplarzy
2. Toyota Corolla: 393
3. Dacia Duster: 379
4. Skoda
IQ poniżej 85 to trzeba mieć żeby pisać takie brednie. Wiesz jak wygląda rozkład zarobków w Polsce? Czy przekracza to twoje zdolności poznawcze? Mediana to jakieś 3500 zł brutto.
Z takiej pensji nie kupisz auta za 100 000 zł!. Sugerujesz że ponad połowa Polaków ma zaburzenia psychiczne, jest leniami albo ma IQ poniżej 85 ( takie IQ ma jakieś 12%) ?
chcesz jeździć mercedesem? to się naucz VAT wyłudzać!
Nie mówię o ludziach którym ręce pourywało, albo ustrzelili sobie dzieciaka przed dwudziestką. Cała reszta żyje swoim życiem bez perspektyw, cierpiąc oglądając reklamy mini cooperów czy innych jeepów. Nic na to nie poradzę, że tak jest, wolałbym, tak jak Ty żeby było mniej takich ludzi,
@SweetieX: zimno ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiadomo każdy chce i lubi być biednym. Ludzie wyjdźcie że swoich baniek. To że należycie do 2% najbogatszych Polaków nie znaczy że każdy tak ma! Zobacz jak wygląda rozkład zarobków w Polsce i dopiero wtedy wróć do dyskusji.
Nie masz pojęcia o tym o czym piszesz. To nie jest kwestia wyboru.
Serio myślisz że jakiś biedny dzieciak z pato rodziny może sobie w sposób dowolny wybrać przyszły zawód? Tak upraszczając sprawę pokazujesz że nie masz kompetencji żeby o tym dyskutować!
@i-marszi: ok spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)