Aktywne Wpisy

mrocznegacie +365
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
źródło: stuwa-wydaje-ja-jakbym-spuwal
Pobierz
Trzesidzida +746
źródło: temp_file1843369294133614164
Pobierz

źródło: comment_1617683967ulAqKRlNN385rCnz4MuBQk.jpg
PobierzBilionerzy jebia mnie na podatkach, ale kruwa sklamalbym ze ta wygoda mi przeszkadza xD
Jednak to jest prawie nie możliwe do zrealizowania, żaden rząd nie odda władzy, niektóre nacje nie zapomną o konfliktach i nadal będą się trzymać kultury ( żydzi i Palestyńczycy, Ukraine i Ruskie, lokalni watazkowie w Afryce).
Jednak gdyby światem rządziła rada ogarniętych ludzi którzy nie jak zawsze kierowali się swoim dobrem i jumaniem kasy a dobrem świata moglibyśmy osiągnąc wiele. Z początku byłoby trudno trzeba by pozamykać/pozabijać wszystkich którzy by się temu sprzeciwali. No ale w sumie jakby mi ktoś dizisja powiedział ze za miesiąc całym światem ma rządzić jakaś rada to sam bym chyba prostestował przed NWO i Iluminatiami a szurem nie jestem xD
No mniejsza, jakby udalo się przekonać ludzi że to dobry pomysł, pozbyć się lokalnych władz sprzeciwijących się głownej władzy. Można by przejść dalej.
Zlikwidować wojsko w celach wojennych i użyć go do celów ratunkowych, odbudowy w każdym biednym państwie.
Postawić na edukacje
Komunizm czysty jak i kapitalizm mogłyby działać ale człowiek zawsze kombinuje "dla siebie" konkuruje z innymi samcami by mieć więcej by zaimponować partnerce. Mści się na innym bo to czy tamto. No ewidentnie nie jesteśmy mrówkami którymi może sterować królowa :P Co ma swoje plusy jak kreatywność i minusy jak ciężej robić rzeczy wielkie.
@kamilek98PL: masz jakieś problemy psychiczne