Wpis z mikrobloga

@printHelloWorld: no jak myslisz dlaczego ruscy sie na to zdecydowali? Po prostu ludzie maja sporo problemów innych na glowie i ich to nie interesuje. Dla mnie skończy to się na lini dniepru bo zachód nawet nie kiwnie palcem.
@printHelloWorld: Bo praktycznie nic się nie dzieje, ochłoń. Wtedy amerykanie odstrzelili irańskiego generała, teraz podniecasz się transportem armii rosyjskiej, zapewne na ćwiczenia. Co się dzieje na wiosnę co roku. Zresztą już ci nawet o tym pisałem. Przypominasz mi naszego starego znajomego przyjaciela, internetowegojanusza, który cały cczas próbował fejkami i informacjami z dupy siać panikę na tagu, za każdym razem, gdy Rosja prowadziła ćwiczenia po 2014 XD
@Hardporecorn: XD przerzucenie 76 dywizji na krym i transporty czołgów z syberii i nic się nie dzieje? Odstrzelili amerykańskiego generała którego iran chciał się pozbyć i był na liście celów izraela na 1 miejscu. Przypomne ze nie ma wolnych platform kolejowych w calej federacji rosyjskiej
@Mich9: Ale oni takie akcje robią co roku na wiosenne ćwiczenia (transporty z syberii). To sowiety, muszą prężyć muskuły, by ukraińce i inne okoliczne państewka się bały. Co roku ukraińce spamują internet tymi samymi informacjami o wiosennej ofensywie, gromadzeniu wojsk, bo ćwiczenia i co roku nic się nie dzieje. Rosja nie ma po co wjeżdżać w tym momencie w Ukrainę i żadna otwarta inwazja im nie grozi. Kacapów nie stać na