Aktywne Wpisy

klocus +355
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +25
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

Jeszcze drażni mnie zwiększone zużycie energii 7W vs 15W (tak wiem #cebula motzno).
Niestety ten router działa na procku Intel Puma 6 x86 1.2 GHz TDP 8W
Dzięki za info, może nie będzie źle.
Czytałem, że ten układ Intela ma błędy które powodują zwiększone opóźnienia. Nawet Intel miał pozew zbiorowy za to. Ciekawe czy firmware zawiera łatki naprawiające ten problem.
Dostałem Technicolor cga2121. Jest ustawiony w tryb bridge. Za funkcjonalność routera płaci się w multimedii dodatkowo 10 zł miesięcznie. Modem pobiera 12 W co daje miesięczny koszt prawie 6 zł. Niestety samo urządzenie wielka, nieustawna krowa. Ciężko ustawić tak żeby zajmował mało miejsca.