Aktywne Wpisy
JaX92 +49
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +89

Czy totalny żółtodziób, ktory nie mial wczesniej zadnego kontaktu z programowaniem poradzi sobie z nauka jezyka c++?
Chcialbym sie nauczyc akurat c++ i w sumie robilbym to w domu
No chce w silnikach unreal engine sie bawic, tam jest ten jezyk
Programowanie jak każda inna umiejętności. Łatwo zacząć, umieć podstawowe rzeczy, ale żeby być specjalistą trzeba kilku lat minimum.
Jeżeli nigdy nie miałeś styczności z programowaniem i stwierdziłeś że c++ bo programowanie gier musi być fajne to cię rozczaruje- nie jest. Są o
Dawniej więcej osób zaczynało od C++, bo nie było tyle łatwiejszych alternatyw. Moim pierwszym językiem też był C++, a ponieważ było to 16 lat temu, to wtedy był to język jeszcze mniej przyjazny niż obecnie (czyli po C++11). I wcale
@Yokoetneivvis: nie rób sobie tego. Ja właśnie zaczynałem z c++ bez przygotowania z teorii informacji, matmy na poziomie, algorytmów i struktur i paru takich tam bzdurek co to uczą na uniwersytecie. W efekcie jak teraz po 30 blisko latech znowu wypadło w tym kodzić i sobie przypominam moje poprzednie przygody do śmiać mi się chce. Chcesz solidnej szkoły gdzie musisz ponosić odpowiedzialność za swój kod to idź w C
Myślałem też i pythonie i robieniu dla praktyk gier w RPG markerze, co sądzisz?
Zobaczymy jak to będzie