@Pshemeck: Albo taka, która z przodu twarda i chrupiąca, a za sobą ciągnie 3 cm gluta, który się skitrał 2 zatoce. Wówczas wiesz, że to będzie udany dzień
Kiedyś byłem w szpitalu, angina, gardło zawalone, więc przez 5 dni zero pokarmów i wody, tylko kroplówka i antybiotyki. Szóstego dnia zaczęły mnie uciskać zatoki, udałem się więc w zaciszne miejsce i zacząłem dąć z całych pozostałych sił w chusteczkę, zajęło mi to dobre kilka minut, opadłem już lekko z sił, ale w końcu wyszło: pieprzona ciemnozielona galareta o wymiarach około 3x3 cm, najlepsze uczucie w życiu, zatokowe katharsis, uczucie 10/10
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
źródło: comment_1616834163LHXsJxOmYhN1VIhcT1fQ5P.jpg
Pobierzźródło: comment_1616834617jwyxRPZtmODEppzLOgeCDn.jpg
Pobierzźródło: comment_1616838966Eeo0ggWcgJGXpIjLMrkP25.jpg
Pobierzźródło: comment_1616844818Nmf0o1hH00XuLZWlPb8705.gif
PobierzSzóstego dnia zaczęły mnie uciskać zatoki, udałem się więc w zaciszne miejsce i zacząłem dąć z całych pozostałych sił w chusteczkę, zajęło mi to dobre kilka minut, opadłem już lekko z sił, ale w końcu wyszło: pieprzona ciemnozielona galareta o wymiarach około 3x3 cm, najlepsze uczucie w życiu, zatokowe katharsis, uczucie 10/10
źródło: comment_1616848912sICzcIWDXTtEeXsXXtuLER.jpg
Pobierz