Lecimy z kolejnym #rozdajo! ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Pytanie brzmi: Jaki jest najmniej potrzebny język programowania i dlaczego jest to #cobol/ #php/ #css/ #html? ( ͡°͜ʖ͡°)
Do zgarnięcia są starterpacki od JJIT w postaci bluzy i koszulki, które widzicie na zdjęciu ( ͡°͜ʖ͡°). A mamy zamiar rozdać ich bardzo dużo!
Zasady: 1. Wygrywają najbardziej plusowane odpowiedzi 2. Odpowiedzi niezwiązane z tematem #rozdajo nie będą brane pod uwagę 3. Rozwiązanie w poniedziałek (29.03.) o 12:00
@JustJoinIT: kurła cobol na bank ( ͡°͜ʖ͡°) jak się pojawia ogłoszenie o pracę w tym języku to wiadomo że jakiś Grandpa Dev zrobił fikołka i kopnął w kaledarz
@JustJoinIT: Najmniej potrzebny język programowania? Jeżeli do wyboru są tylko te cztery, to pytanie jest bardzo podchwytliwe, bowiem cobol odpowiada za całkowicie inne rzeczy niż trójca web-developera.
Cobol jest potrzebny, w starożytnych systemach informatycznych banków.
Jenak strony internetowe nie mogą istnieć bez HTML - (który nawet nie jest językiem programowania) - css jest potrzebny, żeby ktoś na stronie spędził więcej niż chwilkę, na szczęście do wyboru jest jeszcze PHP -
Wchodząc do internetu chcę zasięgnąć informacji, oszczędzić transfer i moc urządzenia. Nie chcę bawić się w kolorki, gify, obrazki, cienie itd. Więc wybieram css, jest to zbędny bajer dla dzieci z przedszkola, poważni programiści nie bawią się w kolorowe przyciski.
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pytanie brzmi: Jaki jest najmniej potrzebny język programowania i dlaczego jest to #cobol/ #php/ #css/ #html? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia są starterpacki od JJIT w postaci bluzy i koszulki, które widzicie na zdjęciu ( ͡° ͜ʖ ͡°). A mamy zamiar rozdać ich bardzo dużo!
Zasady:
1. Wygrywają najbardziej plusowane odpowiedzi
2. Odpowiedzi niezwiązane z tematem #rozdajo nie będą brane pod uwagę
3. Rozwiązanie w poniedziałek (29.03.) o 12:00
#programowanie #justjoinit #naukaprogramowania #heheszki #programista15k #javascript #python #data #java #php
źródło: comment_1616761999RS9orhsExt0EWdfCAYO1ER.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jest to język miłości, bo informatyk i tak nigdy go nie zazna.
Czekam na plusy i koszuleczke/bluze
@JustJoinIT: ha, podchwytliwe. HTML nie jest językiem programowania
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: comment_1616763141XVykdjW6OTuoPjwTfvz9X0.jpg
Pobierz@JustJoinIT: każdy i żaden, wszystko zależy od ilości spaghetti w projekcie ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1616763103FXW0aCXEiJ8j68lVYgpMg5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1616763898yUaxD2azkv4ZApbM7YPMGq.jpg
PobierzCobol jest potrzebny, w starożytnych systemach informatycznych banków.
Jenak strony internetowe nie mogą istnieć bez HTML - (który nawet nie jest językiem programowania) - css jest potrzebny, żeby ktoś na stronie spędził więcej niż chwilkę, na szczęście do wyboru jest jeszcze PHP -
źródło: comment_1616763904qKETO2Nv9HinhP2VMbKIUN.jpg
Pobierzźródło: comment_1616764799F6rTd672NX81D5kfbL9FFn.jpg
Pobierzźródło: comment_1616765337QsSDb3Rc5ymK0kNu8qHKIT.jpg
Pobierzźródło: comment_1616767126mqs4lfKzzawqMKCzRqbGKy.jpg
PobierzWchodząc do internetu chcę zasięgnąć informacji, oszczędzić transfer i moc urządzenia. Nie chcę bawić się w kolorki, gify, obrazki, cienie itd.
Więc wybieram css, jest to zbędny bajer dla dzieci z przedszkola, poważni programiści nie bawią się w kolorowe przyciski.