Wpis z mikrobloga

Rzeczywistość dyplomatycznej kobiety:

No mi się AKURAT podobają wysocy, ale na pewno jest wiele kobiet, którym podobają się niscy. To tylko moje preferencje!

Tymczasem jak wygląda naprawdę rzeczywistość:

Mi już nie chodzi oto, że zadnej kobiety tak naprawdę nie pociaga niski wzrost, tylko o bezczelne kłamstwa kobiet, które chcą wyjść na dyplomatyczne i pocieszyc, a prawda wygląda jak wygląda.

Myślę, że niscy mężczyzni to najbardziej dyskryminowana grupa na rynku matrymonialnym. Dodatkowo jest zresztą przyzwolenie na publiczne wysmiewanie ich, co już nie raz pokazywałem w swoich wpisach.

It's over.

#przegryw #wzrost #depresja #feels #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #zwiazki #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #blackpill
wilhelm99 - Rzeczywistość dyplomatycznej kobiety:

No mi się AKURAT podobają wysocy...

źródło: comment_1616312828VSkOq8Ck42AWY1HDNJ7Blr.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kontodlapostu2: No jest różnica, wiadomo. A to nie przeze mnie została założona 11 centymetrowa różnica, no i różnica w ogólnej atrakcyjności, więc wskazuję, że nie ma wyglądu adonisa. Ale za to ma branie, jeden i drugi. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ano wyczuwają xD bycie wykopkiem to stan umysłu xD A tak serio. Wiesz, że jak kobieta patrzy na wzrost na wejście, to w ogóle nie jest warta uwagi? XD O ile sama nie jest żyrafą, a znam kilka takich. O właśnie, wyleciało mi z głowy, że jedna żyrafa właśnie dała szanse ultraniskiemu typowi. No ale był toksyczny, to go kopnęła w dupę.

Także może warto szukać normalnych lasek, a nie takich, które szukają
  • Odpowiedz
@PonuryKos123:
Nie mówię, że nie patrzą. Ale hmm, z jaskiń wyszliśmy juz kupę czasu temu. Myślę, że atawizmowi i biologii nie powinno się dawać aż takiego wysokiego statusu. Szukanie drugiej połowy często jest podyktowane presją społeczną. Możliwe że tutaj jest większy problem, w głowach ludzi, a nie w ich genach. A bo kogoś trzeba mieć, a potem koniecznie dzieci, a jak to wygląda się z niższym chłopakiem, a bo kobieta
  • Odpowiedz
@lelek_: Nigdzie na świecie niski wzrost nie jest atrakcyjny i powoli niskie kobiety również przestają takie być w społeczeństwie, bo promuje się wysoki wzrost. Ale że kobiet nie wolno oceniać przez pryzmat wzrostu, to jeszcze to nie wejdzie na stałe do kultury jak beka z niskich.
  • Odpowiedz
@wilhelm99: Ja mam 175 i to jest manlectwo okropne, a co dopiero niżsi ode mnie. Mnie jeszcze trochę ratuje dobra budowa ciała, tzw. frame.

Bardzo lubię Twoje wpisy mirku, nie ustawaj w wysiłkach. Co prawda jest to walka z wiatrakami, ale lubię patrzeć jak normictwo i różowe kompromitują się w komentarzach pisząc coś o nadrabianiu wzrostu albo koledze 160cm, który bzyka modelki.
  • Odpowiedz
@wilhelm99: Trochę się dziwię, że tracisz czas na analizowanie tego. Jak sam wiesz, mam wzrost taki jak ty. Wiele razy próbowałem sobie kogoś znaleźć, ale zawsze byłem odrzucany. To nie jest moja wina że jestem niski, ani wina kobiet, że wolą wysokich. W życiu nie warto tracić czasu na coś, na co się nie ma wpływu, a na obydwie te rzeczy nie masz absolutnie żadnego. Osobiście wycofałem się z szukania
  • Odpowiedz
Nie mówię, że nie patrzą. Ale hmm, z jaskiń wyszliśmy juz kupę czasu temu. Myślę, że atawizmowi i biologii nie powinno się dawać aż takiego wysokiego statusu.

@lelek_: Człowiek może wyjść z jaskini, ale jaskinia z człowieka nigdy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie powinniśmy dawać wysokiego statusu, ale cóż, mają ogromny wpływ, nawet podświadomie. Choćby ten zew, niewypowiedziana tęsknota za drugą połówką u wielu osób. Kiedyś, gdy mocno interesowałem
  • Odpowiedz
@wilhelm99: wykop odkrywa, że niski wzrost nie jest atrakcyjną cechą, choć nikt nigdy nie powiedział że jest inaczej.

Wow. Niewiarygodne. Wy chyba naprawdę całe dotychczasowe życie spędziliście w piwnicy.
  • Odpowiedz
„pośród ponad 5 tysięcznej grupy kobiet ANI JEDNA nie wskazała niskiego wzrostu jako coś hot w wyglądzie mężczyzn”

To że żadna nie uważa tego za hot to chyba nic dziwnego kwestia tego czy im to przeszkadza, moja różowa pewnie też by nie powiedziała że mój centymetrowy pieprzyk na łapie albo wągry na nosie są hot ale ważne że mnie to nie dyskwalifikuje w jej oczach.
  • Odpowiedz