Wpis z mikrobloga

Rzeczywistość dyplomatycznej kobiety:

No mi się AKURAT podobają wysocy, ale na pewno jest wiele kobiet, którym podobają się niscy. To tylko moje preferencje!

Tymczasem jak wygląda naprawdę rzeczywistość:

Mi już nie chodzi oto, że zadnej kobiety tak naprawdę nie pociaga niski wzrost, tylko o bezczelne kłamstwa kobiet, które chcą wyjść na dyplomatyczne i pocieszyc, a prawda wygląda jak wygląda.

Myślę, że niscy mężczyzni to najbardziej dyskryminowana grupa na rynku matrymonialnym. Dodatkowo jest zresztą przyzwolenie na publiczne wysmiewanie ich, co już nie raz pokazywałem w swoich wpisach.

It's over.

#przegryw #wzrost #depresja #feels #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #zwiazki #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #blackpill
źródło: comment_1616312828VSkOq8Ck42AWY1HDNJ7Blr.jpg
  • 59
„pośród ponad 5 tysięcznej grupy kobiet ANI JEDNA nie wskazała niskiego wzrostu jako coś hot w wyglądzie mężczyzn”

To że żadna nie uważa tego za hot to chyba nic dziwnego kwestia tego czy im to przeszkadza, moja różowa pewnie też by nie powiedziała że mój centymetrowy pieprzyk na łapie albo wągry na nosie są hot ale ważne że mnie to nie dyskwalifikuje w jej oczach.