Aktywne Wpisy
belfegorrrr +868
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
gymw8nhnzd +139
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
źródło: Screenshot 2024-08-30 at 09.41.44
Pobierz

you are doing work because you need the money, rather than for the joy of getting the most out of each of your days. And there really is a better way.
According to their own definition, they no longer need to work for money because their investments cover their (usually below average) spending. And yet, at the present moment almost all of them are still doing things that look like working. A couple of them are still charging away at expanding their companies. Others are still productive at writing books or investing and helping others start companies of their own. Even I get accused of not being retired on the grounds of either carpentry or writing. But there’s a reason behind all of this work-like activity, and it’s not money.
#mrmoneymustachequotes #rozwojosobisty #finanse