Wpis z mikrobloga

• 28
@ntdc mój ulubiony program telewizyjny <3
Imo najlepszy fragment to jak za wyprzedzanie na pasach złapali pijanego gościa bez prawka ściganego listem gończym XDDDDD
  • Odpowiedz
@MisPalkis: Gość dostał w palnik poduszką powietrzną a telewizyjny ekspert się gotuje czemu jeszcze nie zjechał z jezdni xD Nie tamuje ruchu (drugi pas jest wolny), nie zagraża bezpieczeństwu - awaryjne trojkat i czekanie na assistance.

@wydac_Jadzke_za_Kokeszke Nie do końca się zgodzę i to nawet chyba ta sama ulica, którą ostatnio jechałem, (jeżeli tu się jedzie od jubilatu), na lewym pasie laweta ładowała auto, korek na ~1-2km, wracałem za
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Akatrosh: bardzo dobrze że tak robi! Na alejach w Krakowie dobrze jest dać jasno znać że wchodzi się na jezdnię. Inaczej będziesz czekać w nieskończoność albo ryzykować życiem xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ntdc: lubię ten program ale tego kolesia tak nienawidzę, po pierwsze wiedzę ma sprzed 20 lat często nieaktualna, a po drugie tyle gada, że to co chce powiedzieć można zamknąć w jednym zdaniu, leje wodę jakby maturę pisał przez co też zwiększa szanse na palnięcie glupty
  • Odpowiedz