Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mirki jak nazywa się ta część? I jak bardzo skomplikowana jest wymiana - dam radę zrobić to sam czy więcej mogę s--------ć i jechać od razu do mechanika. Cieknie z tego i to nie jakieś małe ilosci. Samochód to passat B5 97' ( ͡º ͜ʖ͡º) Place w plusikach!

#mechanikasamochodowa #kiciochpyta #passat
YumeNikki - Mirki jak nazywa się ta część? I jak bardzo skomplikowana jest wymiana - ...

źródło: comment_1615998611INkO6GEctZADI657WmgSRo.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YumeNikki ja bym powiedział, że jakaś sonda. Odpinasz elektrykę, wykręcasz sondę, wykręcasz nową i podpinasz elektrykę. Ale moja wiedza o samochodach jest zerowa i mogę gadać totalne głupoty
  • Odpowiedz
@YumeNikki: To jest przewód świec żarowych. Wątpię żeby z niego ciekło. Prędzej z wtrysku wyżej. (Tego metalowego walca, z którego wychodzi węższa rurka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Spróbuj dokręcić tę śrubę na łączeniu rurki z walcem, powinno pomóc.
  • Odpowiedz
  • 1
@YumeNikki: Opie to świeca żarowa jest, możesz być problem z wykręceniem czasami się żarnik urywa chociaż w tym silniku to chyba nie często się dzieje.
  • Odpowiedz
  • 2
@Hunt3r_PL: Pomogło! Dokręcone, śmiga nic nie cieknie - był taki luz na tym wężyku że jak chciałem go dokręcić to wypadł. Gdybyś był we Wrocławiu Mirku to piwko lub flaszeczka czeka ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz