Aktywne Wpisy

mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować

7ujMejster +250

Każdy kto potrafi zrobić jaka stronkey, połączyć się z bazą może już być nazywany jako front lub back dev. Co o tym sądzicie.
Czy może lepszym rozwiązaniem byłoby poznanie jakiegoś języka obiektowego w celu przyswojenia pewnych nawyków w potem przesiadka na inny język ?
#programowanie
#java
#python
#kariera
Komentarz usunięty przez moderatora
z czego może kilka ostatecznie się nadaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@printHelloWorld: Dużo małych chłopców chce zostać piłkarzami, więc jeżeli chodzi o samą skalę zainteresowania Neymar trzęsie już portkami.
- jak większość początkujących chodzisz po forach i przez kilka miesięcy wybierasz technologie pytając gdzie jest najmniejszy próg wejścia
- wybierasz to co lubisz i chcesz być najlepszy
Ja zostałem pentesterem gdzie ten rynek dla początkujących nie istnieje w przeciwieństwie do devów, wydałem jeszcze kupę