Aktywne Wpisy

Qersoui +324
Chciałbym wierzyć, że ta afera będzie gamechangerem i podejście Polaków do bogatych się zmieni, że wzrośnie świadomość klasowa i przedsiębiorcy stracą status bożków. Ale znając życie sprawa przycichnie i za miesiąc ludzie zarabiający minimalną dalej będą kłaść się rejtanem przed opodatkowaniem bogatych,
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz

Chlebek_Pyszny +162
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

Wiem, że UPC w tej okolicy (#tarchomin) działa stabilnie. Zastanawiam się jak ze stabilnością Netii. I czy po światłowodzie net lepiej śmiga? Są niższe pingi? Nie ma problemu w Netii z #iptv?
#upc #netia #internet #warszawa
Którego dostawcę wybrać?
Zobacz sobie co ma lepszy upload
Pingi będą podobne bo obydwaj providerzy w plix i mają dostęp do google.
Czemu miałbyś mieć problemy z iptv?
Generalnie bez większej różnicy - oprócz tego że jak nie masz światłowodu po mieszkaniu a będziesz robił remont czy cos to warto już sobie wprowadzić z Netia
miałem upc w warszawie i przy 400/40 nie miałem żadnych problemów z iptv u ruska w plusx
Obecnie wziąłem od nich światłowód w nowym mieszkaniu i jest tragedia. Codziennie są awarie, dobrze że mam modem z kartą t-mobile to mogę się przełączać, ale to jakieś jaja że radiówka jest stabilniejsza niż