Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +303
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1615804516AUdcnW5rpi4I8WjGBzeD3L.jpg
Pobierz- tańszych nieruchomości ale trzeba by mieszkać w Polsce ;P
- luzów motoryzacyjnych. Umówmy się przeglądy w Polsce to na szczęście jeszcze luźny temat
- łamania prawa bo mandaty są niskie.
- ksenofobii jeśli kogoś kręcą takie tematy. Polska ma w------e na rasizm i jak kogoś zwzyzywasz od p----------o bambusa nikt w tramwaju się nawet nie skrzywi.
@Niebadzlosiem: - tak, tańszych mieszkań w bloku z
Niemcy kochają wakacje w polsce gdzie patrzą na swoje włości po dziadkach
Panie, tu nie ma co porównywać. P0lska to kraj trzeciego świata, my możemy się porównywać do Ukrainy albo Białorusi, a nie do trzeciej gospodarki świata.
@marcelus Trzeba byc naziolem, by zazdrościć spokoju i braku najróżniejszej prowiniencji przyjezdnych?
źródło: comment_1615825383XakAlmkZlUmNpibEcktZEV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora