Aktywne Wpisy
SmutnoMi +2
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Do czego służy przycisk "USTAW PRZYPOMNIENIE" na YouTube?
Kilka razy to klikałem, ale nigdy nie przynosiło żadnego skutku - żadnego przypomnienia, w żadnej postaci.
Ani na maila, push w przeglądarce, w dzwoneczku na YT - no nigdzie.
Jak to działa?
W ogólnych ustawieniach YT mam wszystkie powiadomienia włączone.
Jedynie wybranie "Wszystko" w dzwoneczku, obok przycisku SUBSKRYBUJ - powoduje przychodzenie powiadomień np. o lajwach.
Takie indywidualne dla konkretnego filmu - nie.
źródło: comment_1615556687W5nip5j4UvD4XHOKoZ72JJ.jpg
PobierzJęzyk YouTube, przeglądarki, systemu mam normalnie ustawiony na polski, ale napisy i tak zawsze włączają się domyślnie po angielsku.
Muszę zawsze ręcznie sprawdzać, czy czasem nie ma wersji polskiej i je ustawiać.
A napisy to norma, jak na angielskich filmach wyłączam wszystkie napisy bo mi przeszkadzają, to przechodzę później w polski yt i napisy po polsku mam xd
Nadal brak jakiegokolwiek powiadomienia.
Czy to może przychodzi wyłącznie na telefon?
Tylko by mogli to jakoś oznaczyć...