Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +277
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +816
Komentarz usunięty przez moderatora
@Antorus: to tak jakby napisać: "Da się na Linuxie grać we wszystkie gry z Windowsa, tylko trzeba pomęczyć i odpalić na wirtualce z Windowsem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Antorus: gówno prawda zasadniczo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@virusriddle: aplikacje GUI również można odpalać w WSL
@Antorus: to żart? W przypadku którego OS-a wymagana byłaby zmiana komputera co 3 lata?
@a__o: xd wsl / zajebisty - wybierz jedno
Wiem, że to wszystko da się ustawić, pogrzebać, zmienić, naprawić, ale Jezu, jak zainstalowałem Windowsa w 2012 to dalej działa, aby kilka
@a__o: linux w witrualce ¯\_(ツ)_/¯
serio chce się jeszcze komuś bawić w dual boota przy doskonałym Wine, który w ciągu kilku ostatnich lat uczynił gigantyczny skok i w sumie wszystko na nim działa? Jak ktoś chce grać na kompie, na którym normalnie pracuje, to gry śmigają bez problemu.
W większości przypadków wystarczy wybrać bootowanie z pliku i podać .efi linuxa i ręcznie