Aktywne Wpisy

bArrek +147
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +68
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Czy to tylko mi się wydaje, że płaca na tym stanowisku jest znacząco za mała?
#praca #pracbaza #grafika #grafikakomputerowa
źródło: comment_1614200215mA7pFlPYVBsZievpjJwdVd.jpg
Pobierz20 latki nie rozumieją
@vilas: Spoko, powiedz to Leadom/Seniorom/Supervisorom w USA którzy zarabiają 150-200k/y
W Polsce mało jest 40-50 latków, bo dla nas to nowa branża.
"zauważ, że te 3500 to max , z"
czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?
on pisał o tym, że dostanie ": 3600 na rękę po studiach i
co mi tu z zarobkami z USA wyjeżdżasz
jak mi jedna czy druga firma oferowała 2400 czy 2800
a ja go uświadomiłem że to nie będzie 3600 bo on chyba sumy brutto z sumą netto myli i o podatkach zapomina
na dodatek uważa 3600 netto za sumę startową lub oczekuje, że od razu maxymalną stawkę dostanie (tyle, że 5 brutto to 3.5 netto czyli nie dostanie tych 3.6 o których myśli, że