Aktywne Wpisy

MonazoPL +265

Amatorro +197
Z takich kołchozowych ciekawostek, to jak poszedłem za nastolatka do pierwszej roboty w call center, to kazali wypełnić "grafik dyspozycyjności" i ja myślałem, że to jest kiedy mogę przyjść, więc wpisałem codziennie maksa od 6 do 22 bo akurat wakacje były. No i dowalili mi 16 godzin dziennie przez 30 dni non stop. Zmiany w mózgu chyba nieodwracalne mi zostały do teraz po tym przedsięwzięciu.
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
źródło: image
Pobierz

https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/1364540562905436167
#heheszki #ziemkiewicz #astronomia #klimat
źródło: comment_1614172288AH9b6rWmFV7yA574gLvhyj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Uwzględniając jego poprzednie pokazy zrozumienia języka angielskiego jest to dosyć prawdopodobne.
Dodatkowo myśli, że to skutek aktywności słonecznej w ciągu ostatnich dziesięcioleci, podczas gdy to efekty grawitacyjne. Grubo.
źródło: comment_1614182019Kl5Gfy767AXpZ88n0XaCEj.jpg
PobierzZacznijmy od tego, że w okolicy Saturna nawet po nasłonecznionej stronie występują temperatury silnie ujemne. Już na Marsie Słońce nagrzewa powierzchnie do max +30 - +40 stopni. Europa i inne księżyce Jowisza są stale skute lodem. Gdyby aktywność słoneczna miałaby aż tak wzrosnąć, by topić pierścienie Saturna, to Ziemia by się usmażyła.
@advert: nie, nie, on jest autorytetem, a nauka jest lewacka
@advert: bo jest sporo osób, które traktują go poważnie i uważają, że krytyka ziemkiewiczowskich bredni to lewactwo.
Co za kretyn