Aktywne Wpisy

elo_kebab +11
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz

Który lepszy waszym zdaniem?
Natomiast moje oczy nie zauważą różnicy w szybkości odświeżania 60hz i 90-120hz. No ale ja nie gram na tym, ani nie nakręcam inną kamerką tego co się wyświetla na telefonie.
Natomiast z gestami w motorówach to nawet nie handluję └[⚆ᴥ⚆]┘
Tak na marginesie, przewinął mi się przez oczy taki
nie widziałem różnicy w odświeżaniu tapety 60x a 90x i nawet 120x na sekundę
Miałem do wyboru Realme 7 90 IPS Hz i 7 pro Amoled 60 Hz. Wybrałem Amoleda i nie żałuję.