Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Komentarz usunięty przez autora
Za tyle naprawdę już lepiej iść na kebsa albo od biedy na pizze jak ma się więcej czasu. Za 20 złotych spokojnie można dorwać małą albo czasem nawet średnią dopłacając z 5 złotych. I przynajmniej człowiek będzie najedzony.
A 20zł w dzisiejszych czasach za kromkę na ciepło to nie jest jakiś odlot ;d
Komentarz usunięty przez moderatora
@cr_7: w opisie jest chleb: "Grillowany ser Halloumi, grillowany bakłażan i czerwona cebula, szpinak baby, mayo, wiejski chleb" Skąd zamawiałeś?
@vartan: grosze to kosztuje jakieś g---o z biedronki dla idiotów co myślą, że to będzie to samo.
@Jerry_the_Coin: Podrzuć przepis. Ciekaw jestem proporcji. Ja wrzucam na oko.