Aktywne Wpisy
zloty_wkret +545
#projektniggeriusz
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
halucyna +96
Pasożyt, który robi szkode dla rynku, czy propsujecie?
#nieruchomosci #flip #flipmieszkania #fliperzy
https://youtu.be/D_uTIlAj8v4
@europa: O Korwinoid z zerowa wiedza o ekonomii. Witamy.
@push3k-pro: Ja przedstawiam argumenty i teorię. Ty chamstwo i inwektywy. Kto tu #!$%@??
@PanHagrid: Jakbyś niedokładnie przeczytał to właśnie do spekulacji w ten sposób się odnosiłem co dokładnie napisałem we wpisie wyżej:
A potem ludzie z małą wiedzą o ekonomii lub o poglądach komunistycznych zaczęli mi zarzucać, że spekulacja jest zła, gdy w warunkach wolno rynkowych ma pozytywne cechy.
@Janusz_z_Rivii: No nie masz. I nie rozumiesz, że nie gadamy o Niemczech a o Polsce.
Też żyję po lewej stronie Odry. Żadne osiągnięcie serio.
@ozjasz4-9: Nie wiem czy Ty trolujesz czy jesteś taki niedorozwinięty. A kto Ci broni zrobić to samo co on?
Jeszcze jakieś projekcje? Bo pierwszą projekcją jest to, że ludzie spekulowali na mieszkaniach, a nie zarządy banków na kredytach,
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: jeżeli ludziom którzy zarabiają 2400 mówisz żeby za chatę płacili 1400 to nie udzielaj się w temacie pieniedzy i inwestycji XD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: znalazłem 3 oferty w Krotoszynie między 40, a 55m, wszystkie za powyżej 200k ( ͡° ʖ̯ ͡°)