Aktywne Wpisy

vieniasn +30
przyszedł kolejny model zatyczek testowy i jak nie będzie ucho boleć aż tak szybko i nie będą wypadać to super bo wygłuszenie mają bardzo dobre
źródło: 1000048075
Pobierz
JakDorobic_com +40
Halo, halo, przyszła pora na piątkowe #rozdajo świąteczne! Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
• Napisz w komentarzu, jaki jest Twój wymarzony prezent świąteczny, a odpowiedź uzasadnij.
źródło: Wykop-konkurs-swieta
Pobierz

Jak będzie tak minimum 10st to zacznij biegać serio. Na poczatku po 3km 4x w tygodniu. Potem 5-7km i potem ponad 10 co najmniej 3 razy w tygodniu
Plus dodatkowo nie żreć slodyczy i
@Kanarynka: zwiększ aktywność by zmęczyć organizm a nie pozbyć się wody (cardio), spróbuj siłowni, jak nie będziesz się szpikować sterydami to nie będziesz mieć ich widocznych jak faceci.
@bendyz: keto dla wielu osób nie odpowiada z powodu zawrotów głowy, nudności i innych dziwnych objawów (nigdy żadnego z nich nie miałem)
@mars10: nie mogę biegac. Muszę isc najpierw do fizjo. Jak w zeszlym roku biegałam to i tak palilam tyle co w tym samym czasoe na macie.
@bendyz: nie przekraczam wegli. Nie wiem co to to keto, nie jem mięsa nie wierzę w takie diety. Mozba schudnąć nawet jak się żre same słodycze, o ile ma sie deficyt.
@MegaZU0: silownia w czasie lockdownu...
Komentarz usunięty przez autora
W ciagu 7msc udało mi się zrzucić 18kg (jestem mniej więcej w połowie drogi
@Vosemite: zacznie jeść normalnie to te 5kg wróci
źródło: comment_1613226447uGw5cvsq6yPVLMv5JAvguq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Klucz to dużo masturbacji.
Komentarz usunięty przez autora