Aktywne Wpisy

fundacjawosp +267
❤️ 33. Finał WOŚP w pełni. Ale się dzieje! 😍
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
źródło: 33F_Pawel_Krupka-3983_small_1600x1066
Pobierz
Linnior88 +9
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg

https://myanimelist.net/anime/11887/Kokoro_Connect
Kokoro Connect
Pierwszy epizod zapowiadał niezbyt dobrego romcoma, ale tytuł świetnie się wyciągnął w trakcie następnych dwóch odcinków, gdy zaczęły się dramy i psychoterapie. Zdecydowanie duuuużo bardziej podszedł mi ten element niż trochę wysilone żarty. Oczywiście było sporo mielenia błahostek, no ale przecież w końcu licbaza. Ogromnym plusem jest, że pomimo niespecjalnie porywających problemów, zaserwowano je w sposób interesujący, a spora w tym zasługa dobrze skrojonych postaci. Cała piątka bohaterów jest sympatyczna i szybko się do nich przekonałem, ze specjalnym uwzględnieniem Inaby, która jest top tier zawodniczką. Ich perypetie, mikro dramy będące dla nich końcem świata, a nawet zwykłe dyskusje o pierdołach oglądało się bardzo przyjemnie. Momentami bardzo przypominało mi to Clannad i według mnie będzie to najlepsza pochwała dla tej serii.
Good shit, gdyby drama była troszeczkę poważniejsza, a Iori była delikatnie mniej emo, to byłoby great shit.
Szkoda że praktycznie nic z tego nie pamiętam. Tylko coś tam z zamianą ciał. Na MAL-u widzę że obejrzałem od 3 do 8 kwietnia 2014 r. i dałem 8. BTW te srogie godziny xD
Przydałby się rewatch, szkoda że backlog z ponad 700 pozycjami czeka...
źródło: comment_1612995731TpjRssp5ka0qUQaaXiF5tr.jpg
PobierzAnd the lie detector test determined that was a lie.
źródło: comment_1612996033ODQ1xPk0Qkcvpd5pjM9f2J.jpg
Pobierzźródło: comment_1612996171pPPV7Yirbz9PP4HarzEznC.gif
Pobierzedit: jednak nie bierze pod uwagę backlogu, ale on hold i dropy już tak
sprawdziłem i jesteś na 3 miejscu wśród moich znajomych, a to i tak wysoko, gdzie normą jest ~35%
z tymi wykopkami
pewnie z owcą, bo to bezguście (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kinasato: nie wiem kto to. ale bycie na mojej czarnolisto zwiastuje kłopoty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_1613049139a9MUiUo02vcIpBVRDASXAX.jpg
Pobierz