Aktywne Wpisy

eleganckichlopak +578
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero

wuadek +3
#raportzpanstwasrodka Billi menedżer wrócił. Odradza głosowanie na Pana Marcina, popiera wjetnam i pana darka. https://youtu.be/i8ZRphvhLTM?si=MX5hv2qylailtDxb

Ja mam wrażenie, że przeciętny facet bez przygotowania będzie silniejszy fizycznie niż przeciętna żołnierka w wojsku.
#wojsko #pytanie #rozowepaski #pytaniedoeksperta #pytanie
źródło: comment_1612887295VZtm0uyKR7BhvcBS2lqzSW.jpg
Pobierzźródło: comment_1612900743J3gRchoUZv7vIR2BCBHGnh.jpg
Pobierz@memento_mori: Którzy NIGDY nie wysłali kobiecego oddziału do walki.
Ciekawe dlaczego.
W ogóle historia sanitariuszek działających podczas oblężenia nadawałaby się na książkę
Nie ujmuje kobietom ale jednak jeśli chodzi o wojnę i wojsko to na froncie lepiej sprawdzi się mężczyzna. Co innego do operowania i kierowania np czołgiem. Mniejsza kobieta lepiej się wciśnie, myślę że każda płeć ma swoje zalety i wady :)
źródło: comment_1612902066SsStJnAhalmRv7TeVSXuNX.jpg
Pobierz@Francisco_dAnconia: kolega pracuje w Izraelskim wywiadzie że ma takie dane?
@Wyrelworelowany: oczywiście, że na tym polega. Ekwipunek żołnierza waży do 40 kilogramów w pełnej kamizelce z płytami pancernymi, amunicją, bronią i resztą szpeju.
Na polu bitwy przeciętna kobieta jest żołnierzem niepełnosprawnym, zwłaszcza, że ma mniej wymagające testy sprawnościowe, niż
@Snuffkin: może po prostu zlikwidujmy przymusowy pobór dla mężczyzn w